H Miranda Kerr και ο διαμαντένιος στηθόδεσμος

H Miranda Kerr και ο διαμαντένιος στηθόδεσμος

Η Miranda Kerr φωτογραφίζεται δίπλα στο διαμαντένιο στηθόδεσμο που πρόκειται να φορέσει στο show της Victoria’s Secret και εντυπωσιάζει τα πλήθη...

H Miranda Kerr και ο διαμαντένιος στηθόδεσμος
Η 28χρονη καλλονή έχει επιλεγεί να φορέσει πάνω στην πασαρέλα τον διαμαντένιο στηθόδεσμο που κοστίζει 2.5 εκατομμύρια δολάρια. Χρειάστηκαν περίπου 500 ώρες για να τοποθετήσουν οι εργάτες της London Jewellers τους 3.400 πολύτιμους λίθους από κίτρινα και άσπρα διαμάντια. Το χάρμα οφθαλμών σουτιέν έχει σκοπό να παρουσιάσει τα πλούσια χρώματα που μπορεί να πάρει ένα διαμάντι και τους θησαυρούς που κρύβει η θάλασσα.

Η Miranda φωτογραφήθηκε, λοιπόν, στην προώθηση του στηθόδεσμου στην Νέα Υόρκη, φορώντας μια εξαιρετική φούξια μάξι τουαλέτα του οίκου Michael Korrs αποδέχοντας την τιμή που τηνς έκανε ο οίκος της Victoria’s Secret με την πρόσκληση του.

Ίδια τιμή είχαν και προηγούμενα μοντέλα που φόρεσαν παρόμοια δημιουργήματα όπως η Gisele Bündchen, η Tyra Banks, η Karolina Kurkova και η Adriana Lima.

Κλείσιμο
Η γυναίκα του Orlando Bloom, που πρόσφατα φωτογραφήθηκε topless από τον σύζυγο της για την καμπάνια του Rag & Bone's, μίλησε και για τους τρόπους με τους οποίους θα διατηρηθεί σε φόρμα μέχρι το show. Κάνει περίπου δέκα χρόνια yoga, αποκαλύπτει, τρώει πολύ υγιεινά αλλά δεν παραλείπει να κάνει και τις παρασπονδίες της σαν φυσιολογικός άνθρωπος. Ας μην ξεχνάμε ότι η καλλονή από την Αυστραλία έχει ήδη ένα γιο εννέα μηνών και ταυτόχρονα είναι αγγελάκι της Victoria’s Secret. Συνδυασμός που σκοτώνει…



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης