Aila Wang: Τοπ μόντελ ετών 3!

Aila Wang: Τοπ μόντελ ετών 3!

Ο Alexander Wang έφερε στο σόου του στη Νέα Υόρκη την ανιψιά του και την έντυσε στα μαύρα

Aila Wang: Τοπ μόντελ ετών 3!
Μήπως η μόδα δεν είναι για όλες τις ηλικίες; Πρόσφατα έγινε πολύ μεγάλος ντόρος όταν για τη γαλλική Vogue φωτογραφήθηκαν κορίτσια κάτω των 10 ετών με έντονο μακιγιάζ και σέξι ρούχα

Μάλιστα οι αντιδράσεις από οργανώσεις για την προστασία των παιδιών ήταν έντονες. Εκπρόσωποί της ισχυρίστηκαν πως είναι απαράδεκτο οι σχεδιαστές μόδας να «εκθέτουν» και να «χρησιμοποιούν» παιδιά για τις κολεξιόν τους.

Τα περασμένο Σάββατο στην εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη ένας πρωτοκλασάτος σχεδιαστής ο Alexander Wang έφερε στο σόου του την μόλις 3 ετών ανιψιά του. Η μικρή Aila ντυμένη με total black ρούχα του θείου της έκανε ένα μικρό guest (όσο και η ηλικία της) στην πασαρέλα. Τα γεγονός σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως καθώς δεν είναι και συνηθισμένο να βλέπει ένα τρίχρονο χαριτωμένο κοριτσάκι να περπατάει στην πασαρέλα με δερμάτινη μίνι φούστα, μπότες πλατφόρμα και πολλά φρου – φρου!

Κλείσιμο
Όπως ήταν αναμενόμενο όλα τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων στράφηκαν επάνω της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μικρή fashionista φορούσε τα Cat Sunglasses του θείου της, που έχουν επίσης κατά καιρούς φορέσει οι Lady Gaga, Kelly Osbourne, Whitney Port.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης