‘ergon Mykonos: Η συλλογή Ταξιδευτής και η νέα δυνατή αποκλειστική συνεργασία

‘ergon Mykonos: Η συλλογή Ταξιδευτής και η νέα δυνατή αποκλειστική συνεργασία

Μετά την επιτυχή συνεργασία με το 4 seasons στον Αστέρα της Βουλιαγμένης έρχεται μια νέα με την Costa Navarino

_ergon_Mykonos_-1
Η ‘ergon Mykonos είναι ένα ελληνικό fashion brand που συνδέει την ραπτική με την τέχνη και τον πολιτισμό. Στόχος είναι να δημιουργεί πολυτελή ρούχα με χαλαρό και διαχρονικό στυλ εμπνευσμένα από την ιστορία της αρχαίας και σύγχρονης Ελλάδας. Αναβιώνοντας την υφαντική τέχνη με σύγχρονα μέσα, κάθε κολεξιόν φέρει μια μοναδική ιστορική ταυτότητα και εκφράζει την δημιουργικότητα, τη φαντασία και το στυλ του ελληνικού πνεύματος. Η καθημερινότητα συνδυάζεται με την πολυτέλεια και η υψηλή αισθητική προβάλλεται μέσα από τις ατέλειες του “αργαλειού” σε συλλογές που θα χαρακτηρίζονταν “τέλεια, ατελής” (perfectly imperfect). Το ελληνικό βαμβάκι, χρησιμοποιείται ως κυρίαρχο υλικό στην αριθμημένη παραγωγή κάθε σεζόν που πραγματοποιείται με ηθική και ευθύνη ως προς τους συνεργάτες και το περιβάλλον.
DSC_1736_copy
DSC_1842
What is new for ss22
Το καλοκαίρι του 2022 και μετά από 6 χρόνια παρουσίας με προσεκτικές τοποθετήσεις σε επιλεγμένος boutique σε Ελλάδα και εξωτερικό, η ‘ergon Mykonos «αγκυροβολεί» σε δύο νέα σημεία στην Ελλάδα. Μετά την επιτυχή συνεργασία με το 4 seasons στον Αστέρα της Βουλιαγμένης έρχεται με μια άλλη δυνατή αποκλειστική συνεργασία με την Costa Navarino. Στη νέα περιοχή Navarino Waterfront μέσα στο πολυτελές ξενοδοχείο W Costa Navarino ανοίγει το δεύτερο flagship store με το όνομα ‘ergon Amφορα. Η επιλογή είναι ιδανική και εκφράζει τα ethics και τα values και των δύο εταιριών. Η βιωσιμότητα, η αυθεντικότητα, η προώθηση της Ελλάδας (ιστορία, τέχνη, παράδοση) αλλά και η αγάπη για την διαφορετικότητα σε όποια έκφανσή της, είναι οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την επιλογή. H boutique πέρα από την συλλογή Ταξιδευτής που έχει σχεδιάσει για το καλοκαίρι του 22, θα διαθέτει αποκλειστικά σχέδια που έχουν δημιουργηθεί για το συγκεκριμένο κατάστημα καθώς και είδη εμπνευσμένα από την ιστορία της περιοχής. Στα πλαίσια της βιωσιμότητας θα διαθέτει αποκλειστικά για τους light travellers του ξενοδοχείου rental services, μια υπηρεσία που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η δεύτερη αποκλειστική συνεργασία – γίνεται με τον πολυχώρο Taxidi στην Τήνο. Το Taxidi είναι το ιδανικό μέρος συνάντησης ανθρώπων κάθε ηλικίας που αγαπούν την τέχνη και τους Έλληνες δημιουργούς. Η συνεργασία έρχεται μετά από αναβολή δύο ετών λόγω της πανδημίας και αναμένεται να γίνει το talk of the Aegean.
DSC_2746_copy
DSC_2981_copy
Voyager collection ss22
Κλείσιμο
Η συλλογή για ‘Άνοιξη-Καλοκαίρι του 2022 Ταξιδευτής εμπνεύστηκε και σχεδιάστηκε σε μια περίοδο που τα ταξίδια φάνταζαν δύσκολα. Μετά από δύο χρόνια περιορισμών η επανατοποθέτηση της έννοιας του ταξιδιού, ως μια απόδραση της καθημερινότητας σε πραγματικό ή φανταστικό χρόνο και χώρο, ορίζεται με το στερεοτυπικό σύμβολο της βαλίτσας που μεταμορφώνεται σε ένα σύγχρονο σχέδιο καρό και γίνεται το “iconic” pattern υφαντό της συλλογής. Ο δικός μας “Ταξιδευτής” είναι ένα “καλοκαιρινό” αφήγημα εμπνευσμένο από την inteligenzia κουλτούρα της Ελλάδας του 70, την beat generation και την glam rock σκηνή, την συμβολική σχεδόν παιδική γραφή των έργων του Α. Ακριθάκη, και τον σχεδιασμό και την πρωτοπορία του Γ. Τσεκλένη. Η σχεδιαστική μας προσέγγιση περιφράζει τις αναμνήσεις της Ελλάδας του 70, τις μεταμορφώνει σε διαχρονικά σύμβολα, και τις αποδίδει σε μια ολοκληρωμένη συλλογή πλημμυρισμένη από συναισθήματα και πρωτόγονη αθωότητα.
DSC_2011_copy
DSC_2209
DSC_2392_copy


Ειδήσεις σήμερα

ΕΥΠ: Το παρασκήνιο ενός πολιτικού θρίλερ - Ολοταχώς προς Εξεταστική και πόλωση

Σκιάθος: «Καίει» τον πυραγό η σύντροφός του - Μου εξομολογήθηκε ότι του αρέσουν τα μικρά κορίτσια!

Καρίμ Μπενζεμά: Η πρώην του Μπίμπερ είναι η νυν του άσου της Ρεάλ - Οι φωτογραφίες που το αποδεικνύουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης