Kathy Heyndels: Πέθανε η ιδρύτρια του οίκου, Κατερίνα Χατζηδιάκου

Kathy Heyndels: Πέθανε η ιδρύτρια του οίκου, Κατερίνα Χατζηδιάκου

«Με μεγάλη μας λύπη, σήμερα, η δική μας  Kathy Heyndels ή όπως οι περισσότεροι την γνώριζαν, η Κυρία Καίτη μας άφησε», γράφει μεταξύ άλλων,  η ανακοίνωση από τα social media του οίκου

draft_963-541__8_
Έφυγε από τη ζωή η Κατερίνα Χατζηδιάκου, μία από τις πιο καταξιωμένες Ελληνίδες σχεδιάστριες μόδας και ιδρύτρια του οίκου Kathy Heyndels.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα social media του οίκου μόδας. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο.

«Με μεγάλη μας λύπη, σήμερα, η δική μας  Kathy Heyndels ή όπως οι περισσότεροι την γνώριζαν, η Κυρία Καίτη μας άφησε. Η κηδεία θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο!», έγραψε η ανάρτηση στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση




Η Κατερίνα Χατζηδιάκου, γνωστή και ως Kathy Heyndels διέγραψε μια άκρως επιτυχημένη πορεία στον χώρο της μόδας.

Στα μέσα της δεκαετίας του ’50, η Kathy Heyndels ξεκίνησε να αποκτά μεγάλη φήμη στους κύκλους της κοινωνίας των Bρυξελλών, όπου ζούσε και δημιουργούσε μοναδικά φορέματα και νυφικά. Eκεί μετέτρεψε ένα μικρό ατελιέ στον δικό της οίκο που γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Tα χρόνια που ακολούθησαν η φήμη της ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο αλλά εκείνη, το 1983 αποφάσισε να κάνει το ταξίδι της επιστροφής στην πατρίδα, στη γενέτειρά της Aθήνα. Ξεκινώντας την ελληνική περίοδο της καριέρας της με πρώτο «σταθμό» το ατελιέ της στο Kολωνάκι. Στην πορεία ήρθαν κι άλλα καταστήματα όπως στο κέντρο και στα βόρεια προάστια.

Ο γιος της, Γιάννης Τόγκος, ακολούθησε τα χνάρια της μητέρας του βάζοντας και την προσωπική του «σφραγίδα» στην εξέλιξη του οίκου μόδας Kathy Heyndels, αλλά και αναλαμβάνοντας τα ηνία από τα τέλη της δεκαετίας του ΄80.



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ζελένσκι καρατόμησε τον αρχηγό της Κρατικής Ασφάλειας και τη Γενική Εισαγγελέα για «εσχάτη προδοσία»

Μεγιστάνας του real estate στο Ντουμπάι ξόδεψε στη Μύκονο 100.000 ευρώ σε σαμπάνιες Dom Perignon

Αυξήσεις- «φωτιά» σε βασικά είδη στην Τουρκία – Τα λεμόνια και οι πατάτες είναι ακριβότερα κατά 614%!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης