Κιμ Καρντάσιαν: Tο θρυλικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε στο Met Gala και τα κιλά που έχασε για να το φορέσει

Κιμ Καρντάσιαν: Tο θρυλικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε στο Met Gala και τα κιλά που έχασε για να το φορέσει

Το 60 ετών φόρεμα, το οποίο φορούσε η ηθοποιός, όταν τραγούδησε το «Happy Birthday» στον Τζον Κένεντι επέλεξε η διάσημη τηλεπερσόνα - Πώς κατάφερε να το αποκτήσει και τι εντυπώσεις άφησε η εμφάνισή της

kim_kardashian_met_gala_xr
Για ακόμη μία χρονιά, υπέρλαμπροι σταρ, μοντέλα κι άλλες σημαντικές προσωπικότητες έδωσαν το παρών στο φαντασμαγορικό Met Gala.

Από τις εμφανίσεις που εντυπωσίασαν δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά, η Κιμ Καρντάσιαν, με τη διάσημη τηλεπερσόνα να επιλέγει ένα ξεχωριστό κομμάτι για τη μεγαλύτερη βραδιά μόδας.

Kim Kardashian Wears Marilyn Monroe Dress At Met Gala 2022

Πιο συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας και σταρ της τηλεόρασης επέλεξε το φόρεμα της θρυλικής Μέριλιν Μονρόε, με το οποίο και έγραψε ιστορία το 1962.

Πρόκειται για το λευκό εμβληματικό φόρεμα αξίας 5 εκατ. δολαρίων, το οποίο φόρεσε η αείμνηστη σταρ, τραγουδώντας το «Happy Birthday» στον πρόεδρο John F. Kennedy.

Marilyn Monroe Happy Birthday Mr President

Η Μέριλιν αγόρασε το συγκεκριμένο φόρεμα έναντι 1.440 δολαρίων. Ωστόσο, η τιμή του εκτοξεύτηκε μετά τον θάνατο της θρυλικής ηθοποιού.

Κλείσιμο
Το 1999 το φόρεμα ξεπέρασε το 1 εκατ. δολάρια, ενώ το 2016 η τιμή του σχεδόν πενταπλασιάστηκε, αγγίζοντας τα 4,8 εκατ. δολάρια.

Πλέον, το φόρεμα κοσμεί το μουσείο «Ripley's Believe It Or Not» και φυλλάσσεται μέσα σε μία ειδική θήκη από μουσελίνα, προκειμένου να αντέχει στον χρόνο.

Η Κιμ Καρντάσιαν ωστόσο, κατάφερε έπειτα από πολλά αιτήματα να το αποκτήσει. Σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους του μουσείου, το φουστάνι έφτασε στα χέρια της, με... συνοδεία.

«Αυτό είναι το φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε. Είναι εξήντα ετών. Είχα την ιδέα να το φορέσω και να το δοκιμάσω. Έφτασε σε μένα συνοδευόμενο από ένοπλους φρουρούς. Το δοκίμασα και δεν μου ταίριαζε. Έπρεπε να χάσω  7 κιλά. Ήμουν αποφασισμένη να το φορέσω... Τα κατάφερα...», ανέφερε σε δήλωσή της η 41χρονη τηλεπερσόνα.

Kim Kardashian and Pete Davidson Vogue Interview | Met Gala 2022

Κι η ίδια ωστόσο, χρειάστηκε να κάνει «θυσίες» για να μεταμορφωθεί στη Μέριλιν Μονρόε.

Ενώ περπατούσε στο κόκκινο χαλί συνοδευόμενη από τον σύντροφό της Πιτ Ντέιβιντσον, η «ξανθιά» -για τις ανάγκες της βραδιάς- Καρντάσιαν αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να χάσει 7 κιλά για να χωρέσει στο φόρεμα. Για να το καταφέρει αυτό, έβγαλε για τρεις εβδομάδες από τη διατροφή της τους υδατάνθρακες και τη ζάχαρη.


Το εντυπωσιακό φόρεμα συνδύασε με ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια και ασημένιες γόβες. Ο Πιτ Ντέιβιντσον, ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό της καθ' όλη τη διάρκεια της βαρδιάς, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror επισκιάστηκε από την σύντροφό του, όμως δεν δίστασε να την αποθεώσει στους παρουσιαστές του γκαλά για την ομορφιά της.

Μετά την ολοκλήρωση του event, η Κιμ Καρντάσιαν έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της ως Μέριλιν Μονρόε.


Στη λεζάντα έγραψε: «Είναι μεγάλη μου τιμή να φοράω το εμβληματικό φόρεμα που φόρεσε η Mέριλιν Μονρόε το 1962 για να τραγουδήσει το "Happy Birthday" στον Πρόεδρο John F. Kennedy. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό στενό φόρεμα που κοσμείται με περισσότερους από 6.000 χειροποίητους κρυστάλλους φτιαγμένο από τον ενδυματολόγο Jean Louis. Ευχαριστώ το «Ripley's Believe It or Not!» που μου έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάσω αυτό το εκπληκτικό κομμάτι της ιστορίας της μόδας για πρώτη φορά από τότε που το φόρεσε η αείμνηστη Μέριλιν Μονρόε. Είμαι για πάντα ευγνώμων για αυτή τη στιγμή».

Φυσικά, το Twitter δεν άφησε ασχολίαστη την εμφάνισή της. Οι απόψεις όμως, του κοινού για τη μεταμόρφωσή της διίστανται. Κάποιοι χρήστες κάνουν λόγο για την «καλύτερη εμφάνισή της», με άλλους να διαφωνούν και να υποστηρίζουν πως «η Μέριλιν ήταν μία και η Κιμ έρχεται δεύτερη». 

Δείτε κάποιες αντιδράσεις των χρηστών:



Ειδήσεις σήμερα

Σταϊκούρας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανακοινωθούν νέα μέτρα και τον Μάιο

Θρήνος στην Αιτωλοακαρνανία: «Έφυγε» ξαφνικά στον ύπνο του 4χρονο παιδάκι

Ο Έλον Μασκ θέλει να δεσμεύσει όσο το δυνατόν μικρότερο μέρος της περιουσίας του στην εξαγορά του Twitter
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης