Pre-Easter Charity Pop Up Store: Kορυφαίες Ελληνίδες δημιουργοί ενώνουν τις δυνάμεις τους με την «Ελπίδα» για καλό σκοπό

Pre-Easter Charity Pop Up Store: Kορυφαίες Ελληνίδες δημιουργοί ενώνουν τις δυνάμεις τους με την «Ελπίδα» για καλό σκοπό

Από την Τετάρτη 30 Μαρτίου έως το Σάββατο 2 Απριλίου 2022, στο ισόγειο του attica Golden Hall

cover
Με ανοιξιάτικη διάθεση και απεριόριστη αγάπη για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», η Επιτροπή Elpida Youth ενώνει τις δυνάμεις της με τα πολυκαταστήματα attica και τα brands MARIANNA LEMOS, EMILY VAFIAS, KOKU CONCEPT και VST SA και παρουσιάζουν ένα Pre-Easter Charity Pop Up Store, στο ισόγειο του attica Golden Hall από την Τετάρτη 30 Μαρτίου έως το Σάββατο 2 Απριλίου 2022.

Τα μοντέρνα κοσμήματα της MARIANNA LEMOS, οι πρωτότυπες δημιουργίες της EMILY VAFIAS, τα καλαίσθητα προϊόντα των KOKU CONCEPT και οι διαχρονικές προτάσεις της VST SA μπορούν να αποτελέσουν ιδανικές επιλογές για τα πασχαλινά σας δώρα!

Παράλληλα, στο Pre-Easter Charity Pop Up Store συμμετέχει και το eshop του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ και θα μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως: πασχαλινές λαμπάδες, αρωματικά κεριά, πολύχρωμα σημειωματάρια, gadgets, παιδικά, είδη δώρων κ.ά.

Photo_gia_press_release

Είναι η πρώτη φορά που οι κορυφαίες νέες Ελληνίδες δημιουργοί ενώνουν τις δυνάμεις τους με την «ΕΛΠΙΔΑ» δημιουργώντας ένα πολύχρωμο και μαγευτικό Pop Up Store μέσα στον φιλόξενο χώρο του attica Golden Hall.

Κλείσιμο
Κάνοντας τις πασχαλινές σας αγορές από το Pre-Εaster Charity Pop Up Store ενισχύετε συγχρόνως και τους σκοπούς του Συλλόγου, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Το Pre-Easter Charity Pop Up Store θα παραμείνει στο attica Golden Hall Λ.Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, Αθήνα από τις 30 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου 2022 και θα λειτουργεί ώρες πολυκαταστήματος Golden Hall.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» 210-7700009 είτε μέσω mail στο: info@elpida.org .


Ειδήσεις σήμερα:

Δημήτρης Ήμελλος: «Ο πόλεμος στην Ουκρανία φλερτάρει με έναν παγκόσμιο πόλεμο»

Σύνοδος Κορυφής: «Μπρα ντε φερ» Βορρά - Νότου και μικρό καλάθι για τα μέτρα της ενέργειας


Καιρός: Βροχές και κρύο σήμερα - Έρχεται η άνοιξη το τριήμερο της 25ης Μαρτίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης