Λένι Κλουμ: Η κόρη της Χάιντι Κλουμ στο πρώτο της εξώφυλλο

Λένι Κλουμ: Η κόρη της Χάιντι Κλουμ στο πρώτο της εξώφυλλο

H ομοιότητα με τη μητέρα της είναι εντυπωσιακή

leni_klum
Η 16χρονη κόρη της Χάιντι Κλουμ, Λένι Κλουμ, πόζαρε για το πρώτο της εξώφυλλο για την γερμανική έκδοση του περιοδικού Glamour.

Ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας της, η οποία ήταν το πρώτο μοντέλο, που είχε φωτογραφηθεί για το πρώτο εξώφυλλο του συγκεκριμένου περιοδικού, η Λένι Κλουμ πόζαρε για το εξώφυλλο της 20ής επετείου του Glamour και η ομοιότητα τους είναι εκπληκτική. Η διαφορά τους ήταν οι ενδυματολογικές τους επιλογές, καθώς η Λένι Κλουμ φορούσε ένα φλοράλ φόρεμα, ενώ η μητέρα της ήταν ντυμένη στα λευκά.



Η Χάιντι Κλουμ σε παλαιότερη συνέντευξη της στο περιοδικό People είχε δηλώσει για την κόρη της: «Είναι εκπληκτικό να την βλέπω να δουλεύει. Ερχόταν στις φωτογραφίσεις μαζί μου μια ζωή και δεν φοβάται τις κάμερες. Έχει κάνει τόσα πολλά και το αγαπάει!»

Η κόρη του διάσημου μοντέλου μοιράστηκε τη φωτογραφία της στο Instagram, δίπλα σε αυτή της μητέρας της και έγραψε στη λεζάντα: «Σας ευχαριστώ όλους που κάνατε το πρώτο μου solo εξώφυλλο τόσο ξεχωριστό. Είναι τιμή μου που το μοιράζομαι αυτό με τη μαμά μου που ήταν το πρώτο εξώφυλλο του περιοδικού».


Κλείσιμο
Αντίστοιχα, η μητέρα της Χάιντι Κλουμ ανέβασε και εκείνη τη φωτογραφία στο λογαριασμό της και δήλωσε πόσο περήφανη είναι για την κόρη της.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης