Γκρέις Ελίζαμπεθ: Το αγγελάκι της Victoria Secret έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδί

Γκρέις Ελίζαμπεθ: Το αγγελάκι της Victoria Secret έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδί

Το μοντέλο είχε αποφασίσει να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη του, καθώς  «δεν ήταν έτοιμη να μοιραστεί τον γιο της με τον κόσμο»

grace
Η Γκρέις Ελίζαμπεθ ανακοίνωσε με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram ότι έγινε μητέρα. Το αγγελάκι της Victoria Secret δεν είχε αποκαλύψει τίποτα εώς τώρα και μάλιστα έκρυβε με μεγάλη μαεστρία το ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφο της και ηθοποιό Νικ Κράους.



Τελικά, ανακοίνωσε όχι μόνο την εγκυμοσύνη της, αλλά και το γεγονός ότι έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, μέσω μίας θεματικής φωτογράφισης, που είχε κληθεί να κάνει για τον οίκο της Victoria Secret στα πλαίσια του εορτασμού της Ημέρας της Μητέρας.

Στην ανάρτηση της η Γκρέις Ελίζαμπεθ λέει:

«Γράφω αυτό εδώ με μάτια βουρκωμένα και ένα πλατύ χαμόγελο. Σήμερα ανακοινώνουμε τον μικρό μας άνθρωπο στον κόσμο ... ο κόσμος συναντά τον Noah. Κράτησα κρυφή την εγκυμοσύνη γιατί δεν ήμουν έτοιμη να τον μοιραστώ με τον κόσμο ακόμα: Το καλά κρυμμένο μυστικό μου. Ο σύζυγός μου και εγώ πραγματικά θέλαμε να ζήσουμε αυτές τις πολύτιμες στιγμές και να δώσουμε στο αγέννητο μωρό μας την αγάπη και την προσοχή που χρειαζόταν για να μεγαλώσει χωρίς εξωτερικά μάτια ή προσδοκίες. Μόνο εμείς. Και ήταν απολύτως όμορφο.

Όταν έλαβα την πρόσκληση για την εκστρατεία της Ημέρας της Μητέρας από τη @victoriassecret, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήθελαν να με τραβήξουν φωτογραφίες ούσα 9 μήνες έγκυος. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης για την εκστρατεία έκλαψα και εκεί ήταν που κατάλαβα ότι ήταν στο δρόμο. Μετά από 9 μήνες που τον κουβαλούσα στην κοιλιά μου, τελικά θα τον κρατούσα στην αγκαλιά μου, θα κοίταζα στα μάτια του και θα κρατούσα τα μικρά του χέρια. Η ζωή μου επρόκειτο να αλλάξει για πάντα. Επρόκειτο να γίνω μαμά και θα υπήρχαν κάρτες για τη γιορτή της μητέρας, σχέδια στο ψυγείο, σημάδια κραγιόν στους τοίχους, τσιρότα με δεινόσαυρους και τόσους πολλούς ακόμα θησαυρούς ... Σίγουρα μόλις έφτασα στο σετ άρχισα να έχω συσπάσεις, και μέχρι τις 5 μ.μ. την επόμενη μέρα ο Nico και εγώ μπήκαμε στο νοσοκομείο όπου το όμορφο αγόρι μας γεννήθηκε 18 ώρες αργότερα.

Δεν μπορώ να εξηγήσω πώς είναι αυτή η στιγμή όταν βλέπεις για πρώτη φορά το παιδί σου. Τα δευτερόλεπτα που χρειάστηκαν για να μεταβεί από τα χέρια των γιατρών στα χέρια μου έμοιαζαν σαν με χρόνια. Είναι σαν ολόκληρο το δωμάτιο να σιωπά και όλα να γίνονται θολά εκτός από το πρόσωπο του γιου μου και την αναπνοή μου. Εκείνη τη στιγμή η καρδιά μου μεγάλωσε 6 λίβρες και 11 ουγκιές. Πίεσα το μάγουλό μου στο κεφάλι του και του είπα πόσο περήφανη ήμουν γι 'αυτόν, το ταξίδι τελείωσε και τώρα που η μαμά τον είχε στην αγκαλιά της, δεν είχε τίποτα να ανησυχεί. Υποσχέθηκα ότι θα είμαι πάντα δίπλα του, να τον κρατώ όταν νιώθει αδύναμος, να τον καθοδηγώ καθώς μεγαλώνει, να τον γεμίζω με αγάπη και τρυφερότητα, να του μαθαίνω να είναι ευγενικός, δυνατός και θαρραλέος, και πάνω απ 'όλα ότι δεν θα έρθει ποτέ μια μέρα που να αμφιβάλλει πόσο τον αγαπώ γιατί θα βλέπει, θα ακούει και θα αισθάνεται την άνευ όρων και αιώνια αγάπη μου κάθε μέρα. Είμαστε τόσο περήφανοι και νιώθουμε τιμή που είμαστε οι γονείς του.»


Κλείσιμο




Ειδήσεις σήμερα 

Άρμι Χάμερ: Κληρονόμος μιας «δυναστείας κολασμένων» που σημαδεύτηκε από σκάνδαλα, βία και διαστροφή

Δεν διαψεύδει ο Φουρθιώτης ότι εισέπραξε 200.000 ευρώ κρατικό χρήμα

Ο Ναβάλνι είναι σοβαρά άρρωστος, λέει ο δικηγόρος του - Έχει υψηλό πυρετό κι έχει χάσει κιλά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης