Jacquemus: Ανοίγει ένα pop up ανθοπωλείο στο Παρίσι για μία εβδομάδα

Jacquemus: Ανοίγει ένα pop up ανθοπωλείο στο Παρίσι για μία εβδομάδα

Μία προσπάθεια να συνδεθεί με το κοινό του και να ομορφύνει τους δρόμους του Παρισιού

φ1

Ο Simon Porte Jacquemus ετοίμασε ένα νέο πρότζεκτ με το μινιμαλιστικό όνομα "Les Fleurs" (Τα λουλούδια) για να καλωσορίσει την άνοιξη.  Πρόκειται για ένα pop up κατάστημα λουλουδιών, το οποίο βρίσκεται στο 18ο διαμέρισμα του Παρισίου και θα παραμείνει ανοιχτό μόνο για μία εβδομάδα, από τις 27 Μαρτίου εώς τις 3 Απριλίου. 


Η μπουτίκ διαθέτει αποκλειστικές συνθέσεις λουλουδιών, τα οποία προέρχονται από τη Νότια Γαλλία και είναι τυλιγμένα με ύφασμα Jacquemus από τις προηγούμενες συλλογές. Ο καθένας μπορεί να εξυπηρετηθεί, καθώς υπάρχει η δυνατότητα αποστολής στο σπίτι, αλλά και παραλαβή με click away από το κατάστημα. Οι τιμές των ανθοδέσμων ξεκινούν από 30 ευρώ.


Για την υλοποίηση του νέου του επιχειρηματικού στόχου, ο Simοn Porte Jacquemus συνεργάστηκε με την εταιρεία  Les Fleurs de Paul και το πρακτορείο Yoann & Marco«Πάντα ονειρευόμουν να έχω το δικό μου ανθοπωλείο Jacquemus. Η ιδέα αυτού του pop up καταστήματος ήρθε φυσικά σε συνεργασία με τους φίλους μου στην κηπουρική με το Fleurs de Paul, την οικογένεια Abeille και στο πρακτορείο Yoann και Marco», δήλωσε ο γάλλος σχεδιαστής. Οι παραπάνω για να γιορτάσουν την εκπλήρωση του στόχου και το άνοιγμα της νέας επιχείρησης δημιούργησαν ένα μπουκέτο από νεραγκούλες, ειδικά για την περίσταση. 

MESA-LOYLOYDIA-2
Κλείσιμο

Η ιδέα του Jacquemus ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή, καθώς τα ανθοπωλεία αυτή την περίοδο είναι κλειστά λόγω της πανδημίας. Κατ' αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα ανανεώσει τη σύνδεση του με το κοινό του, αλλά θα απασχολήσει και ανθρώπους, οι οποίοι πιθανόν να έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση, λόγω των κλειστών καταστημάτων και συνεπώς της ανεργείας. 


Ειδήσεις σήμερα: 

Lockdown: Τετάρτη ή Πέμπτη οι ανακοινώσεις για λιανεμπόριο και σχολεία

Σκοτώθηκε ο πλουσιότερος άνθρωπος της Τσεχίας - Συνετρίβη το ελικόπτερό του

Πώς η οικονομία έγινε το Βατερλό του Ερντογάν: Η άνοδος, τα σκάνδαλα και η ειρωνεία της ιστορίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης