H Tommy Hilfiger συνεργάζεται με τον Kiddy Smile σε ένα online course για την αυτοβελτίωση

H Tommy Hilfiger συνεργάζεται με τον Kiddy Smile σε ένα online course για την αυτοβελτίωση

 Πρόκειται για ένα μεγάλο φάσμα "μαθημάτων", που έχουν ως σκοπό τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος

hilfiger-afierwma-mikrofwno

H Αμερικανική μάρκα Tommy Hilfiger λανσάρει ένα δωρεάν διαδικτυακό πρόγραμμα, που ερευνά το ζήτημα του intersectionality, πώς δηλαδή  κάποιοι παράγοντες, όπως η φυλή, το φύλο και η σεξουαλικότητα ενός ανθρώπου επηρεάζουν τη ζωή μας.  Σε συνεργασία με την online εκπαιδευτική πλατφόρμα FutureLearn και τον DJ, χορευτή, παραγωγό και ακτιβιστή υπέρ του self-expression και της υπόδειξης της προσωπικής μας ταυτότητας Kiddy Smile, δίνει πρόσβαση σε ένα μεγάλο φάσμα "μαθημάτων", που έχουν ως σκοπό την αυτοβελτίωση και συνεπώς, τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος. 

Tommy-Hilfiger-Spring-2021-Mens-Campaign-SP21_SPW_KIDDY_LOOK1_03_300_39L

Το course θα είναι διαθέσιμο στο FutureLearn.com για προβολή σε smartphone, tablet και υπολογιστή από τις 22 Μαρτίου, 2021. Περιλαμβάνει ένα συνδυασμό από story-telling, διάλογο, κοινωνικές γνώσεις, αλλά και progress celebrations. Έχει σχεδιαστεί από πιστοποιημένους ειδικούς πάνω στο αντικείμενο του κάθε μαθήματος και φιλοξενείται από τον καλλιτέχνη Kiddy Smile. Προσφέρονται χιλιάδες μαθήματα σε συνεργασία με παγκοσμίου κλάσης πανεπιστήμια και οργανισμούς, όπως το King’s College London και το Johns Hopkins University. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να αναπτύξουν νέα hobbies, δεξιότητες και επαγγελματική ειδίκευση 100% από την ασφάλεια του σπιτιού τους και μάλιστα στο ρυθμό, που επιλέγει ο κάθε χρήστης. 

Συγκεκριμένα, την πρώτη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν τα ακόλουθα μαθήματα:

•    Εισαγωγή στα βασικά σημεία του course, ώστε οι χρήστες να μάθουν περισσότερα για τον όρο ‘intersectionality’ αλλά και πως σχετίζεται με τις άλλες μορφές διακρίσεων.
•    Ο Kiddy μοιράζεται την δική του προσωπική ιστορία και οι εκπαιδευόμενοι ανακαλύπτουν γιατί το ζήτημα του intersectionality είναι γνωστό, ποια είναι η σημασία που κατέχει στη σύγχρονη εποχή αλλά και πως επηρεάζει τη ζωή των ανθρώπων.
•    Ο Kiddy μοιράζεται το δικό του όνειρο του σχετικά με το μέλλον της κοινωνίας αλλά και πως οι διάφορες κοινότητες δουλεύουν ώστε να εδραιώσουν τα νέα δεδομένα σχετικά με το ζήτημα του intersectionality στις Δυτικές κοινωνίες.
•    Τέλος, οι χρήστες συζητούν τι έμαθαν στη διάρκεια των μαθημάτων αλλά και πως μπορούν να προχωρήσουν μαζί για να εμπνεύσουν την αλλαγή.

Τη δεύτερη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν τα ακόλουθα:

•    Οι χρήστες ενθαρρύνονται να αξιολογήσουν σε βάθος όλα όσα έχουν μάθει στο course.
•    Ο Kiddy συζητά τις προσωπικές του εμπειρίες σχετικά με το ζήτημα του intersectionality.
•    Οι χρήστες μαθαίνουν τη σημασία του να ζεις με ασφάλεια αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να φέρουν κοντά τις διάφορες κοινότητες ώστε να αντιμετωπίζουν μαζί τις δυσκολίες. 
•    Οι χρήστες συμπληρώνουν ένα σύντομο quiz για να ανακεφαλαιώσουν όλα όσα έμαθαν κατά τη διάρκεια του course.

Για τον πλήρη εξοπλισμό των χρηστών με τα κατάλληλα εργαλεία και εφόδια, που απαιτούνται για την κατανόηση της κοινωνικής αλλαγής, τα πέντε μαθήματα που σχεδιάστηκαν από τον Tommy Hilfiger θα έχουν ως επίκεντρο την αειφορία, την στήριξη της LGBTQI+ κοινότητας, την αυτοπεποίθηση του σώματος αλλά και την οικοδόμηση της κοινότητας. Μέσω της πλατφόρμας, οι χρήστες θα αποκτούν ένα περιβάλλον ασφαλές για να διερευνήσουν τις διαφορετικές εμπειρίες του καθενός, να μοιραστούν τα προσωπικά τους όνειρα και προκλήσεις. 

Παράλληλα με τα μαθήματα FutureLearn, ο Tommy Hilfiger θα δώσει μια σειρά από live talks τα οποία θα προβληθούν στα παγκόσμια κοινωνικά κανάλια, ώστε ο ίδιος να προσφέρει επιπλέον χρήσιμα life hacks. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τους στόχους βιωσιμότητας που έχει θέσει το brand, επισκεφθείτε το sustainability.tommy.com.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.futurelearn.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης