O Βrooklyn Beckham πρωταγωνιστεί σε καμπάνια της Pepe Jeans για καλό σκοπό

O Βrooklyn Beckham πρωταγωνιστεί σε καμπάνια της Pepe Jeans για καλό σκοπό

"Η καμπάνια αφορά την προσπάθεια να επιστήσει την προσοχή στο πολύτιμο αγαθό, το νερό. Είναι το πιο πολύτιμο στοιχείο που έχουμε μαζί με τον αέρα που αναπνέουμε, έτσι δεν είναι;" , αναφέρει ο Brooklyn Beckham

5d27104321a8610eac362572

O Brooklyn Beckham συνεργάζεται με την Pepe Jeans London (μέλος του ισπανικού ομίλου AWWG) για την προώθηση της προσπάθειας τους στην προστασία του νερού και των υδάτινων πόρων. Θα παρουσιάσουν την πρώτη φάση της δίχρονης συνεργασίας τους με το Λονδρέζο φωτογράφο και γιο της Victoria και του David Beckham, o οποίος ήδη μετρά 12.2εκ. followers στο Instagram, ενισχύοντας κατ' αυτόν τον τρόπο και τη δυναμική τους στο χώρο των ψηφιακών και κοινωνικών μέσων.



Ο νεαρός Brooklyn θα αναλάβει τη φωτογράφιση, καθώς και τη σκηνοθεσία της καμπάνιας Wiser Future. Έχει τραβήξει φωτογραφίες από τον ωκεανό, με τη βοήθεια ενός καθρέφτη, από τον οποίο απουσιάζει το πλαίσιο. Στις φωτογραφίες φορά, φυσικά, κομμάτια από τη συλλογή της Pepe Jeans, τα οποία κατασκευάστηκαν με τη διαδικασία Wiser Wash. Η καμπάνια περιλαμβάνει, ακόμα, ένα ανεξάρτητο βίντεο, το οποίο δημιουργήθηκε από το φωτογράφο και σκηνοθέτη Zhamak Fullad με έδρα το Λος Άντζελες. Το βίντεο παρουσιάζει αντανακλάσεις που δημιουργούν καθρέφτες χωρίς πλαίσια σε διάφορα περιβάλλοντα. 


"Ο Brooklyn είναι ένα πραγματικό είδωλο της γενιάς του. Με αυτήν τη συνεργασία, επιδιώκουμε να αξιοποιήσουμε την κληρονομιά του Pepe Jeans London με τη φρέσκια και μοντέρνα προσέγγιση που υιοθετήθηκε από τις δημιουργικές προσπάθειες του Brooklyn που εστιάζουν στη φωτογραφία. "

Ο Beckham αναφέρει: "Η καμπάνια αφορά την προσπάθεια να επιστήσει την προσοχή στο πολύτιμο αγαθό, το νερό. Είναι το πιο πολύτιμο στοιχείο που έχουμε μαζί με τον αέρα που αναπνέουμε, έτσι δεν είναι; Ταυτόχρονα, θέλαμε να δείξουμε την πρόοδο που έχει σημειώσει η Pepe στο να καταλάβει πώς να χρησιμοποιεί πολύ λίγο νερό και σχεδόν το ήμισυ της ποσότητας ενέργειας για την παραγωγή τζιν. "

Κλείσιμο



Η διαδικασία Wiser Wash αποτελεί μία νέα τεχνολογία, η οποία μειώνει την ποσότητα νερού, που απαιτείται για την παραγωγή τζιν, σύμφωνα με την  Pepe Jeans. Αντί για 16 λίτρα, που χρησιμοποιούνται κανονικά για τον αποχρωματισμό  ενός ζευγαριού τζιν, με τη Wiser Wash απαιτείται μόλις ένα φλιτζάνι νερού, χωρίς να εμπλέκονται τοξικές χημικές ουσίες στη διαδικασία. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης