Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας στην εποχή του κορωνοϊού: Πρωτοποριακό shooting show από την Kathy Heyndels

Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας στην εποχή του κορωνοϊού: Πρωτοποριακό shooting show από την Kathy Heyndels

H 27η Athens Xclusive Designers Week μεταδόθηκε διαδικτυακά: Fashion shows από κορυφαίους σχεδιαστές - Η Kathy Heyndels παρουσίασε τη συλλογή της Spring-Summer 2021, στα πλαίσια του AXDW- Όλα τα highlights από την πρώτη διαδικτυακή ελληνική εβδομάδα μόδας

athens_xclusive_
H 27η Athens Xclusive Designers Week εξελίχθηκε σε ένα εντυπωσιακό διαδικτυακό Fashion Week, το οποίο μεταδόθηκε διαδικτυακά από 16 έως και 22 Νοεμβρίου, προσκαλώντας το ευρύ κοινό να παρακολουθήσει μέσα σε επτά ημέρες μόδα και στυλ, μέσα από επτά  digital επεισόδια, κάθε ημέρα στις 18:00 το απόγευμα, από κορυφαίους Ελληνες σχεδιαστές.

Η Kathy Heyndels παρουσίασε τη συλλογή της «Cowns & Wedding» SS2021, στα πλαίσια του AXDW σε ένα εντυπωσιακό shooting show στον Εθνικό κήπο.

Μια couture σειρά που συνδυάζει φινέτσα και ρομαντισμό και αποπνέει έντονη θηλυκότητα. Τα υπέροχα φορέματα από μεταξωτές αέρινες μουσελίνες και σκληρά υφάσματα, σε έντονα και ευφάνταστα χρώματα έκαναν τα μοντέλα να μοιάζουν με νεράιδες. Τα νυφικά της συλλογής είναι εντυπωσιακά σχεδιασμένα με κομψότητα και καθαρές γραμμές, με ανοιχτή πλάτη και τονισμένα ανοίγματα στο πόδι για μοναδικές εμφανίσεις, αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα με μοναδικό τρόπο.
zappeio_moda_



Κλείσιμο
zappeio_moda_kathy






moda_athens_xclusive_kathy_togos

Στην AXDW παρουσιάστηκε και η νέα Athleisure & Streetwear “Free to move” σειρά με την υπογραφή Kathy Heyndels by Marios Togos, γιός του ιδιοκτήτη του οίκου Γιάννη Τόγκου.  Σχεδιασμένη με κοινά στοιχεία για άντρες και γυναίκες, σε ένα δυναμικό, active και neon fashion style. Με κύριο χρώμα το μαύρο και 3D flowing λεπτομέρειες σε συνδυασμούς υφασμάτων με γεωμετρικές γραμμές.

Στην συλλογή αυτή το streetwear αποκτά luxury υπόσταση και  συνδυάζει το φούτερ, την ποπλίνα και το δέρμα με neon λεπτομέρειες. Σχεδιασμένη με κοινά στοιχεία για άντρες και γυναίκες, σε ένα δυναμικό, active και neon fashion style. Το χρώμα που κυριαρχεί είναι το μαύρο και συμπληρώνεται με 3D flowing λεπτομέρειες σε συνδυασμούς υφασμάτων με γεωμετρικές γραμμές. Αξίζει να αναφερθεί ότι στην παρουσίαση του οίκου Kathy Heyndels συμμετείχαν και γνωστά μοντέλα από το Poland’s Next Top Model.
kathy_moda


Το πρώτο επεισόδιο μεταδόθηκε τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου με τον Βασίλη Ζούλια να παρουσιάζει μοναδικές δημιουργίες από τη καινούργια του SS21 Couture Collection.



Στο δεύτερο επεισόδιο έδειξε τις δημιουργίες του ο Λάκης Γαβαλάς. Το τρίτο επεισόδιο ήταν αφιερωμένο στους νέους δημιουργούς και τον θεσμό των New Designers Awards, με έξι  ανερχόμενα ταλέντα: Calliope Barci, Constantine Papa, Dantee, P.J. Thanos, Sophique και Zoek.

Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου παρουσιάστηκαν οι εντυπωσιακές δημιουργίες του οίκου Kathy Heyndels σε ένα μαγευτικό σκηνικό, καθώς και τη νέα athleisure συλλογή Marios Togos by Kathy Heyndels.

Το τέταρτο επεισόδιο ολοκληρώθηκε  με την παρουσίαση της Haute Couture συλλογής του  σχεδιαστή Tassos Ntove. Το  ελληνικό brand Parthenis παρουσίασε τη συλλγοή του το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, ενώ την ίδια ημέρα  παρακολουθήσαμε το glam-rock fashion film του δημοφιλούς σχεδιαστικού διδύμου Deux Hommes. Η διαδικτυακή προβολή της ελληνικής εβδομάδας μόδας ολοκληρώθηκε την Κυριακή 22 Νοεμβρίου με ένα ξεχωριστό fashion film, με  δημιουργίες της Celia Kritharioti.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Ουρές σε φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ - Ασθενείς περιμένουν στο κρύο

Ο Τσίπρας απαντά για το σπίτι στο Σούνιο - Έδωσε στη δημοσιότητα το μισθωτήριο

Σταϊκούρας: Δύσκολοι και οι πρώτοι μήνες του 2021 - Δεν υπάρχει σκέψη για μείωση μισθών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης