ZUHA SWIMLINE: Τα πιο "κοριτσίστικα" μαγιώ που θέλεις!

ZUHA SWIMLINE: Τα πιο "κοριτσίστικα" μαγιώ που θέλεις!

Η συλλογή ZUHA SWIMLINE για το 2020 φωτίζει χωρίς ενοχές την κοριτσίστικη διάσταση που όλες οι γυναίκες έχουν μέσα τους 

_Y4A0935

Με ζωηρά και χαρούμενα χρώματα που μεταμορφώνουν τα μαγιό σε καλοκαιρινά γλειφιτζούρια, η συλλογή ZUHA SWIMLINE για το 2020 φωτίζει χωρίς ενοχές την κοριτσίστικη διάσταση που όλες οι γυναίκες έχουν μέσα τους. Η νέα κολεξιόν κινείται χορευτικά ανάμεσα στη ντροπαλή φρεσκάδα της νεανικότητας και στον δυναμικό ερωτισμό που αποπνέει μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση. Αυτές οι δυο ετερόκλητες πλευρές της θυληκότητας συναντώνται στις δημιουργίες της Βανέσσας Χατζηγιανάκκη και της Χριστίνας Ζούκοβα, οι οποίες φέτος εμπνεύστηκαν από την Barbie των 80s.

Το έντονο ροζ που αναδεικνύει την κοριτσίστικη διάθεση, το αέρινο γαλάζιο που εκτοξεύει πίσω στην εποχή της αθωότητας, το φανταχτερό πορτοκαλί που προκαλεί πονηρά χαμόγελα αλλά και το βαθύ μωβ που προσδίδει μια κομψότητα, πρωταγωνιστούν στη δεύτερη τους συλλογή, η φωτογράφιση της οποίας πραγματοποιήθηκε ανοιχτά του Φλοίσβου στο σκάφος της εταιρείας «Greek Isles Yachting». Πάνω σε ένα λευκό κατάστρωμα που λειτούργησε ως καμβάς, με φόντο το βαθύ μπλε του Αιγαίου, ο Γιάννης Μπουρνιάς φωτογράφισε μονόχρωμα ολόσωμα μαγιώ με σικ κοψίματα, sexy τριγωνάκια που «χαϊδεύουν» το στήθος και βρακάκια που σκαρφαλώνουν στους γοφούς, αφήνοντάς τους διακριτικά ακάλυπτους.

_Y4A0663

Πιστή στις σχεδιαστικές αρχές των δημιουργών της, η κολεξιόν ZUHA SWIMLINE για το 2020 απελευθερώνει με φυσικότητα τον κοριτσίστικο χαρακτήρα της σύγχρονης γυναίκας. Αιχμαλωτίζοντας τον χρόνο στο φετινό καλοκαίρι σε προσκαλεί για ένα μακροβούτι στην ανεμελιά.

Tα μαγιό μπορείτε να τα παραγγείλετε μέσω Instagram ή Facebook, να τα αποκτήσετε στο online shop www.zuha.gr και να τα βρείτε στη μπουτίκ «Ammos» του ξενοδοχείου Patmos Aktis Suites & Spa στην Πάτμο.

 

_Y4A1479

 

  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης