Σελίν Ντιόν: Αναβάλλει επ' αόριστον τη μεγάλη ευρωπαϊκή της περιοδεία

Σελίν Ντιόν: Αναβάλλει επ' αόριστον τη μεγάλη ευρωπαϊκή της περιοδεία

Ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 21 Μαΐου από την Πράγα  - Στις 31 Ιουλίου,  σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, το ραντεβού της είναι στην Αθήνα, στο Ολυμπιακό Στάδιο

worldtour-subpage-header-dt-1950x795-880x359
Η Σελίν Ντιόν αναβάλλει επ΄αόριστον τους πρώτους μήνες της ευρωπαϊκής περιοδείας της, από τις 21 Μαΐου έως τις 25 Ιουλίου, μη γνωρίζοντας πότε τα πράγματα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η αναβολή αυτή αφορά 28 συναυλίες σε 19 ευρωπαϊκές πόλεις της παγκόσμιας περιοδείας Courage World Tour. Οι συνεργάτες της 52χρονης Καναδής σταρ της μουσικής εργάζονται για τον επαναπρογραμματισμό με σκοπό να ανακοινώσουν «όσο το δυνατόν περισσότερες ημερομηνίες, στο βαθμό που οι συνθήκες ασφαλείας επιτρέπουν τη διοργάνωση εκδηλώσεων σε καθεμία από τις πόλεις», σύμφωνα με τη σχετικη ανακοίνωση που στάλθηκε στα μέσα ενημέρωσης.

Η παγκόσμια περιοδεία -52 συναυλίες, τα εισιτήρια για τις οποίες είχαν εξαντληθεί- άρχισε τον Σεπτέμβριο στο Κεμπέκ, πριν διακοπεί τον Μάρτιο λόγω του κορωνοϊού.
Η εμφάνιση της Σελίν Ντιόν στην Αθήνα, σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα, είχε ανακοινωθεί για τις 31 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης