Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Πρόβα καλοκαιριού - Στην καραντίνα με μαγιό

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Πρόβα καλοκαιριού - Στην καραντίνα με μαγιό

«Αυτό το καλοκαίρι θα το γευτώ στο μάξιμουμ με όλες μου τις αισθήσεις!» δηλώνει αποφασισμένη η ηθοποιός

alexandra_palaiologou__1_
Με μία ανάρτησή της στο Instagram, όπου εμφανίζεται με μαγιό και πλατύγυρο καπέλο, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μοιράζεται εν μέσω καραντίνας, τις σκέψεις της για το καλοκαίρι που έρχεται.
Η ίδια σημειώνει: «Αυτό το καλοκαίρι θα το γευτώ στο μάξιμουμ με όλες μου τις αισθήσεις!! Μετά από ένα τόσο δύσκολο χειμώνα θα ρουφήξω μέχρι μεδούλι τις χαρές αυτής της εποχής!!! Υπό την προϋπόθεση βεβαία πως όλα θα πάνε καλά. Η ζωή είναι μαγική, από δω και πέρα ας ζήσουμε κάθε της στιγμή σαν αυτό που πραγματικά είναι, ένα θαύμα!!! Προς το παρόν μένουμε -για λίγο ακόμα- σπίτι και επιστρέφουμε όλοι δριμύτεροι και με μεγαλύτερη προσοχή και ευλάβεια για το επίγειο μας σπίτι, τον πλανήτη μας!!».



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αυτο το καλοκαιρι θα το γευτω στο μαξιμουμ με ολες μου τις αισθησεις!!Μετα απο ενα τοσο δυσκολο χειμωνα θα ρουφηξω μεχρι μεδουλι τις χαρες αυτης της εποχης!!!Υπο την προυποθεση βεβαια πως ολα θα πανε καλα.Η ζωη ειναι μαγικη,απο δω και περα ας ζησουμε καθε της στιγμη σαν αυτο που πραγματικα ειναι,ενα θαυμα!!!Προς το παρον μενουμε -για λιγο ακομα-σπιτι και επιστρεφουμε ολοι δριμυτεροι και με μεγαλυτερη προσοχη και ευλαβεια για το επιγειο μας σπιτι,τον πλανητη μας!! #summeriscoming #summerisloading #summertimeandthelivingseasy #happiness #sea #salt #sunbathing #sunkissed #summeringreece #greeksummer #greekislands # #liveconsciously #livewithawareness #lifeisamiracle #planetearth #earthismyhome Photo: @natdokoumetzidi❤️ Styling: @alexisfoukos #nofilter #noretouch

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Paleologou (@alexandrapaleologou) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης