Άστον Κούτσερ & Μίλα Κούνις: Λανσάρουν αφιλοκερδώς το «Κρασί της Καραντίνας»

Άστον Κούτσερ & Μίλα Κούνις: Λανσάρουν αφιλοκερδώς το «Κρασί της Καραντίνας»

Για να ενισχύσουν τις φιλανθρωπικές δράσεις στη μάχη κατά του COVID-19 στις ΗΠΑ

ashton_koutcher_mila_kounis
Ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ, ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις αποφάσισαν να ενισχύσουν με τον δικό τους τρόπο τη μάχη κατά του COVID-19 . Συνδυάζοντας την αγάπη τους για το κρασί με την φιλανθρωπική δράση, ανακοίνωσαν το λανσάρισμα δικής τους μάρκας κρασιού, το Quarantine Wine, το «Κρασί Καραντίνας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Mila and I are Launching Quarantine wine! 100% of profits go to covid-19 relief efforts https://officialquarantinewine.com pls share on social media #QuarantineWine #SocialDistancing

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ashton Kutcher (@aplusk) στις


Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, για τη στήριξη όσων υποφέρουν ή προσπαθούν να καταπολεμήσουν την πανδημία του κορωνοϊού στις ΗΠΑ.

Όπως δηλώνει το ζευγάρι σε βίντεο που ανέβηκε στα social media: «Είναι πρωτοφανείς στιγμές αυτές που ζούμε και οι πρωτοφανείς στιγμές απαιτούν… πολύ ποτό! Αυτές τις μέρες βρήκαμε κάποια φιλανθρωπικά ιδρύματα που εξασφαλίζουν φάρμακα, φαγητό και εξοπλισμό στην χώρα. Οι οργανισμοί America’s Food Fund, Direct Relief, The Frontline Responders Fund και Give Directly, είναι τέσσερις από αυτούς που θα βοηθήσουμε».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Mila and I are launching quarantine wine! 100% of profits got to covid-19 relief! @nockingpoint #quarantineWine #socialdistancing

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ashton Kutcher (@aplusk) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης