Κορωνοϊός - Σίρλεϊ ΜακΛέιν: «Είμαι μία επιζήσασα… Μου λείπουν οι επισκέψεις στη Νέα Υόρκη»

Κορωνοϊός - Σίρλεϊ ΜακΛέιν: «Είμαι μία επιζήσασα… Μου λείπουν οι επισκέψεις στη Νέα Υόρκη»

Η 85χρονη διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός ζει απομονωμένη στο αγρόκτημά της, στις δυτικές πολιτείες της Αμερικής

shirley_maclane
«Η απομόνωση αναδεικνύει πώς να είσαι χωρίς άλλους ανθρώπους. Χωρίς υλισμό, δύναμη ή επιρροή» δήλωσε η Σίρλεϊ ΜακΛέιν περιγράφοντας πώς περνάει τις μέρες της την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού.
«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη» δήλωσε στο Page Six. «Είμαι δυτικά. Έχω αυτό το αγρόκτημα εδώ και χρόνια. Αγαπώ τη φύση. Είμαι εδώ με τα ζώα και την οικονόμο μου. Και αναρωτιέμαι τι συμβαίνει στη βιομηχανία του θεάματος. Και αναρωτιέμαι τι συμβαίνει στον κόσμο» πρόσθεσε.
Η Σίρλεϊ Μακ Λέιν είπε ότι διαβάζει βιβλία για την αρχή της ανθρωπότητας, μαθαίνει πώς ξεκίνησαν όλα και ανακαλύπτει τον εσωτερικό της κόσμο. «Απολύτως απομονωμένη εδώ, βρίσκεις την ύπαρξή σου, το πνευματικό σου νόημα» εξήγησε. «Βρίσκω τον εσωτερικό πνευματικό μου εαυτό πολύ πιο γεμάτο. Υπάρχουν νέα πράγματα μέσα» συμπλήρωσε.
«Βλέπω τα βουνά. Τα ζώα. Τα δέντρα. Τη φύση. Είμαι μία επιζήσασα. Μιλάω με φίλους. Βλέπετε, όσο το δυνατόν περισσότερο πρέπει να προσπαθείτε να είστε χωρίς φόβο. Αλλά πιστεύω ότι πρέπει να είστε και προσεκτικοί, ώστε η κοινωνική απομάκρυνση να μην επηρεάσει την ερωτική σας ζωή μετά» τόνισε, αναφέροντας ότι πηγαίνει στο μανάβικο, στο φαρμακείο και στο σούπερ μάρκετ, μία φορά στο τόσο.
«Ένα πράγμα που μου λείπει είναι οι επισκέψεις στη Νέα Υόρκη. Λατρεύω τη Νέα Υόρκη. Τον περασμένο Ιούλιο, ήμουν εκεί και είδα 18 παραστάσεις. Ήταν φανταστικό. Μου αρέσει επίσης να εργάζομαι» ανέφερε η 85χρονη ηθοποιός.

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης