Κορωνοϊός - Μπάρμπα εναντίον Γεωργούλη ξανά: Και οι διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές να δώσουν τον μισθό τους

Κορωνοϊός - Μπάρμπα εναντίον Γεωργούλη ξανά: Και οι διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές να δώσουν τον μισθό τους

«Όχι από τη μία να παίρνουν τα λεφτά της Ευρωβουλής και από την άλλη να τους βλέπουμε σε ριάλιτι! Είναι ντροπή!» δήλωσε η ηθοποιός, βάζοντας στον στόχο της και πάλι τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

mprarmpa_georgoulils
Νωρίς σήμερα το πρωί, πριν ακόμη ανακοινωθούν τα μέτρα στήριξης του ΥΠΠΟΑ για όσους δραστηριοποιούνται στην πολιτιστική παραγωγή της χώρας μας, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε τηλεφωνικά στη Μένια Κούκου και στην εκπομπή «Ευτυχείτε», στρέφοντας και πάλι την κριτική της κατά «των Ελλήνων ευρωβουλευτών που τυχαίνει να είναι και ηθοποιοί», φωτογραφίζοντας αποκλειστικά δηλαδή, τον Αλέξη Γεωργούλη.

Είχε προηγηθεί μία ανάρτησή της χθες σε έντονο ύφος στο Facebook, ενώ σήμερα δήλωσε μεταξύ άλλων η ηθοποιός: «Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που δουλεύουν στα θέατρα, υπάρχουν μουσικοί στις συναυλίες, οι οποίοι αυτή τη στιγμή μπορεί να μην έχουν να δώσουν για τις οικογένειές τους, που έχουν μείνει στην απέξω. Για ποιο λόγο; Ήδη το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών θα έπρεπε να είχε χτυπήσει τον κώδωνα του κινδύνου. Τι κάνουν όλοι αυτοί που έχουμε ψηφίσει;».
Και συνέχισε: «Θυμώνω και νευριάζω πάρα πολύ! Οι δικοί μας ευρωβουλευτές που τυχαίνει να είναι και ηθοποιοί κάποιοι από αυτούς, και όσοι βρίσκονται στη Βουλή να δώσουν τον μισθό τους σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Όχι να παίρνουν διπλοθεσίες, από τη μία να παίρνουν τα λεφτά της ευρωβουλής και από την άλλη να τους βλέπουμε σε ριάλιτι! Είναι ντροπή!».



Ξεσπά η Βάνα Μπάρμπα για τους "διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές"

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός-πλοίο «Ελεύθεριος Βενιζέλος»: Αγωνία για την υγειονομική «βόμβα» μετά τα 119 θετικά κρούσματα

Κορωνοϊός στις ΗΠΑ: Η μάχη στα νοσοκομεία της Νέας Υόρκη μέσα από τα μάτια Έλληνα γιατρού

Κορωνοϊός: Οι ΗΠΑ ενέκριναν το πρώτο τεστ αντισωμάτων - Δίνει αποτέλεσμα σε 15-20 λεπτά
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης