Κορωνοϊός στο Λονδίνο - Πίτερ Αντρέ: Ο 14χρονος γιος του έχει συμπτώματα

Κορωνοϊός στο Λονδίνο - Πίτερ Αντρέ: Ο 14χρονος γιος του έχει συμπτώματα

Ο Τζούνιορ, γιος του ελληνοκύπριου βρετανού πρώην τραγουδιστή το αποκάλυψε με ένα βίντεο instastory - Η μητριά του, Έμιλι ΜακΝτόνα, είναι γιατρός στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας και εργάζεται στην πρώτη γραμμή κατά της φονικής πανδημίας

26384014-8150815-image-a-66_1585132862915
O 14χρονος γιος του Πίτερ Αντρέ, Τζούνιορ, αποκάλυψε μέσω instagram ότι έχει συμπτώματα κορωνοϊού, λίγες ώρες μετά την εμφάνιση του πατέρα του στην εκπομπή Good Morning Britain, όπου δήλωνε ανήσυχος για την κατάσταση της υγείας των παιδιών. Ο 47χρονος Πίτερ Αντρέ, με ελληνοκυπριακή καταγωγή υπήρξε βρετανός ποπ σταρ στη δεκαετία του ’90 και παντρεμένος με το μοντέλο Κέιτι Πράις γνωστή και ως Τζόρνταν, με την οποία απέκτησε και το πρώτο του παιδί, τον 14χρονο σήμερα Τζούνιορ.

Peter_Andre_s_son_Junior_14_
Ο 14χρονος Τζούνιορ, γιος του Πίτερ Αντρέ από την πρώτη του σύζυγο Κέιτι Πράις (Τζόρνταν)


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Love you 😍 Emily not me 😂

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peter Andre (@peterandre) στις


Η 30χρονη γιατρός Έμιλι ΜακΝτόνα, είναι η δεύτερη σύζυγος του Πίτερ Αντρέ και μητέρα των τριών παιδιών τους: της 12χρονης Πρίνσες, της 6χρονης Αμέλιας και του 3χρονου Τέο. Με την έξαρση του κορωνοϊού στη Βρετανία, η Έμιλι ΜακΝτόνα δίνει καθημερινή μάχη στο νοσοκομείο όπου εργάζεται και ο Πίτερ Αντρέ έχει αναλάβει τη φροντίδα των παιδιών τους και του μεγαλύτερου γιου του Τζούνιορ που μένει μαζί τους.



Κλείσιμο

«Δεν είναι εύκολα τα πράγματα όπως ξέρουμε» ακούγεται να λέει στο βίντεο ο 14χρονος Τζούνιορ. «Κάνω αυτό το βίντεο για να σας πω ότι έχω συμπτώματα κορωνοϊού. Δεν λέω ότι είμαι θετικός στον ιό, αλλά έχω συμπτώματα. Μείνετε ασφαλείς γιατί όπως είπα, είναι δύσκολα τα πράγματα».

Λίγες ώρες νωρίτερα ο Πίτερ Αντρέ μιλούσε στην τηλεοπτική εκπομπή Good Morning Britain, όπου δήλωνε περήφανος για την αυτοθυσία με την οποία αντιμετωπίζει η σύζυγός του τους ασθενείς από κορωνοϊό στο νοσοκομείο – «Είναι πραγματική ηρωίδα!».  Μάλιστα αποκάλυψε ότι στο σπίτι τους κοιμούνται σε διαφορετικά δωμάτια, κρατάνε τις απαιτούμενες αποστάσεις και παίρνουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης, για να προστατέψουν και τα τέσσερα παιδιά που ζουν μαζί τους.





Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Proud :) #supportthenhs Thank you so much to ALL the NHS and the carers up and down the country

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peter Andre (@peterandre) στις


Περήφανος για τη σύζυγό του, ο Πίτερ Αντρέ κοινοποίησε μέσω instagram μια φωτογραφία της μαζί με τους συναδέλφους της στο νοσoκομείο όπου στέλνουν το μήνυμα «Μένουμε σπίτι».

Ειδήσεις σήμερα:

Κρούσματα κορωνοϊού: Οι εστίες του ιού στην Ελλάδα ένα μήνα μετά τον πρώτο ασθενή

Κορωνοϊός: Γιατί δείχνει να «προτιμά» τους άνδρες από τις γυναίκες;

Κορωνοϊός: Τι κάνει στο ανθρώπινο σώμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης