Κορωνοϊός – MasterChef: Ο τελικός μπορεί να πάει για Σεπτέμβριο

Κορωνοϊός – MasterChef: Ο τελικός μπορεί να πάει για Σεπτέμβριο

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε  ότι η παραγωγή του MasterChef και το Star εξετάζουν το ενδεχόμενο ο τελικός του διαγωνισμού μαγειρικής να διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο

master-chef
Μέσω skype από τα Ιωάννινα ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Χρήστος Μπάρκας, περυσινός διαγωνιζόμενος στο MasterChef και η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε για τον χρόνο διεξαγωγής του φετινού τελικού του διαγωνισμού μαγειρικής. «Γνωρίζω μια τελευταία εξέλιξη και τη μεταφέρω τώρα και στους τηλεθεατές, ότι υπάρχει μια σκέψη από την παραγωγή του MasterChef ο τελικός να γίνει τον Σεπτέμβριο, με την τελική πεντάδα, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Εσύ συμφωνείς με αυτό;», ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου τον Χρήστο Μπάρκα.

«Κατερίνα μου, ειλικρινά δεν γνωρίζω κάτι. Παρ’ όλα αυτά σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός που μπορώ να πω ότι είναι να γίνει. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι θα ταλαιπωρηθούν πάρα πολύ τα παιδιά, δεν ξέρω πώς θα λειτουργήσει όλο αυτό το κομμάτι και νομίζω ότι μέχρι τότε έχουμε πολύ καιρό. Αυτό που προέχει είναι το ζήτημα που περνάμε όλοι μας» είπε ο Χρήστος Μπάρκας.


«Πάντως, το λέω γιατί είναι μια τελευταία εξέλιξη, μας ήρθε πριν από λίγο σαν πληροφορία και θέλω να τη μεταφέρω να την ακούσουν και οι τηλεθεατές μας ότι η παραγωγή του MasterChef και το Star σκέφτονται ο τελικός να γίνει τον Σεπτέμβριο με την τελική πεντάδα μέσα», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Κατερίνα Καινούργιου: «Υπάρχει σκέψη ο τελικός του MasterChef να γίνει τον Σεπτέμβριο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης