Χάρβεϊ Γουάινσταϊν: Πώς κόλλησε τον κορωνοϊό;

Χάρβεϊ Γουάινσταϊν: Πώς κόλλησε τον κορωνοϊό;

Φήμες και εικασίες για τον διάσημο και πανίσχυρο πρώην παραγωγό του Χόλιγουντ που έχει τεθεί σε αυστηρή απομόνωση στην φυλακή όπου εκτίει την ποινή του

weinstein
Τελικά ποιος κόλλησε τον κορωνοϊό στον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, ο οποίος έχει απομονωθεί από τους υπόλοιπους κρατούμενος στο σωφρονιστικό ίδρυμα του Γουέντε; Πολλά ακούγονται σε επίπεδο κουτσομπολιού, εικασιών και φημών για τον αηδιαστικό πρώην πανίσχυρο παραγωγό του Χόλιγουντ που εδώ και λίγες εβδομάδες άρχισε να μετράει τα 23 χρόνια που πρέπει να μείνει στην φυλακή, μετά την καταδίκη του. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι είναι πιθανόν να κόλλησε τον κορωνοϊό από κάποιον σωφρονιστικό υπάλληλο στην τωρινή του φυλακή ή στην προηγούμενη, στο νησί Ράικερ.

Όπως έγινε γνωστό από δημοσίευμα των New York Times, αρκετοί κρατούμενοι στην φυλακή του Ράικερ βρέθηκαν θετικοί την Δευτέρα στον φονικό ιό που έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα της Αμερικής. Ο Γουάινσταϊν μαζί με άλλον έναν κατάδικο στο σωφρονιστικό ίδρυμα του Γουέντε που βρέθηκε επίσης θετικός στον Covid-19, είναι οι δύο πρώτοι που τον κόλλησαν σε σύνολο 43.000 κρατουμένων στις φυλακές που υπάγονται στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Here's Why Harvey Weinstein Is In Isolated Custody, VidCon Canceled & Tom Hanks Update | THR News


Υπάρχει και η άποψη ότι μπορεί να κόλλησε το συγκεκριμένο «παράσημο» από σωφρονιστικό υπάλληλο που υπηρετεί στο Γουέντε, μέχρι στιγμής όμως στην συγκεκριμένη φυλακή, δεν έχει βρεθεί θετικός κάποιος από το προσωπικό. Αντιθέτως, δέκα σωφρονιστικοί υπάλληλοι από άλλες πέντε φυλακές από τις οποίες δεν είχε περάσει ο Γουάινσταϊν διαγνώστηκαν θετικοί στον ιό, ενώ ο 68χρονος παραγωγός βρίσκεται σε αυστηρή καραντίνα και πλήρη απομόνωση.

Ανήκει μάλιστα στην κατηγορία των ευπαθών ασθενών, αφού είναι 68 ετών, αντιμετώπισε παλιότερα θέματα υγείας και τους τελευταίους μήνες νοσηλεύθηκε τρεις φορές, τις δύο με προβλήματα καρδιάς και την μια λόγω υψηλής πίεσης αίματος.

Η δικηγόρος του παραγωγού που δεν κατάφερε να τον γλιτώσει από την φυλακή Ντόνα Ροτούνο, αρνήθηκε να πει οτιδήποτε για τον Γουάινσταϊν, λέγοντας ότι θα προστατεύσει το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων του πελάτη της.

Κλείσιμο
Η περιπέτεια της υγείας του θα καθυστερήσει την δίκη κατά του πρώην κινηματογραφικού παραγωγού που θα λάβει χώρα στο Λος Άντζελες το ερχόμενο διάστημα με την κατηγορία του βιασμού μιας γυναίκας και την σεξουαλική επίθεση σε μια άλλη τον Φεβρουάριο του 2013.

Τότε που ο πλαδαρός μεν, πανίσχυρος δε Γουάινσταϊν πίστευε ότι μπορούσε να έχει όποια γυναίκα επιθυμούσε, έστω και αν αυτή, όχι απλά δεν τον επιθυμούσε, αλλά αηδίαζε και μόνο στην σκέψη ότι θα την άγγιζε.

Εφτά χρόνια μετά, πληρώνει πλέον τα όσα έκανε και σαν μην έφταναν τα 23 χρόνια φυλακής, τώρα νοσεί-σαν να είναι Θεία Δίκη- από τον κορωνοϊό.

Διαβάστε ακόμη:

Γουάινσταϊν: Φυλάκιση 23 ετών για τον κινηματογραφικό παραγωγό για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση

Κορωνοϊός: Ο Τραμπ «σπάει» την καραντίνα στις ΗΠΑ για να σώσει την οικονομία

Κορωνοϊός - Τραμπ: Δεν φταίνε οι Αμερικανοί ασιατικής καταγωγής, προστατεύστε τους

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης