Κορωνοϊός – «Το τέλος του κόσμου όπως τον ξέραμε»: Ο Michael Stipe των R.E.M. μας είχε «προειδοποιήσει» – Και το ξανακάνει

Κορωνοϊός – «Το τέλος του κόσμου όπως τον ξέραμε»: Ο Michael Stipe των R.E.M. μας είχε «προειδοποιήσει» – Και το ξανακάνει

Πριν 33 χρόνια, το 1987 ο frontman του θρυλικού ροκ συγκροτήματος είχε ερμηνεύσει το εμβληματικό τραγούδι «It's the End of the World As We Know It (And I Feel Fine)»

REM
Ο Michael Stipe των R.E.M ξανατραγουδά το «It's the End of the World...» σε ένα βίντεο για τα μέτρα που πρέπει ατομικά ο καθένας μας να πάρει για να είναι ασφαλής και μας προτρέπει να μείνουμε σπίτι, να πλένουμε σχολαστικά τα χέρια μας, να κρατάμε τις αποστάσεις και να ενημερωνόμαστε. Tο βίντεο που ετοίμασε είναι διαθέσιμο στον ιστότοπό του και σε πιο σύντομη εκδοχή στα social media.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A longer version on MichaelStipe.com. Link in bio.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη R.E.M. (@rem) στις


«Νιώθω καλά. Νιώθω εντάξει» ακούγεται να λέει ο ίδιος. «Το σημαντικό αυτού του στίχου, αυτού του τίτλου τραγουδιού, είναι "Όπως Τον Ξέρουμε". Πρόκειται να περάσουμε - περνάμε κάτι το οποίο δεν είχαμε ποτέ στο παρελθόν συναντήσει και αυτό, βεβαίως, είναι ο κορωνοϊός. Και είναι πραγματικότητα, και είναι σοβαρό, και είναι εδώ».


R.E.M. - It's The End Of The World As We Know It (And I Feel Fine) (Live from Glastonbury, 1999)



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης