Η Κάρλα Μπρούνι χλευάζει τον κορωνοϊό βήχοντας και ο πλανήτης εξοργίζεται

Η Κάρλα Μπρούνι χλευάζει τον κορωνοϊό βήχοντας και ο πλανήτης εξοργίζεται

Φωτιά έχει πάρει το Twitter με το βίντεο της πρώην πρώτης κυρίας της Γαλλίας στο οποίο φαίνεται να βήχει και να φιλάει επιδεικτικά κάποιον –Όταν ζήτησε συγγνώμη ήταν πολύ αργά

Carla_Bruni
Ένα ατυχές βίντεο μέσα από το οποίο η Κάρλα Μπρούνι κοροϊδεύει τον κορωνοϊό έκανε το γύρο του Διαδικτύου και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην παγκόσμια κοινότητα. Την ώρα που ο πλανήτης δοκιμάζεται από τον φονικό ιό, η Ιταλία μετράει τους περισσότερους νεκρούς και η Γαλλία ακολουθεί με ένα γενικό lockdown στο οποίο οι άνθρωποι επιτρέπεται να βγουν από τα σπίτια τους μόνο με ειδική άδεια η πρώην πρώτη κυρία εμφανίζεται σε βίντεο να κοροϊδεύει τον κορωνοϊό βήχοντας και δηλώνοντας: «Ανήκουμε στην παλιότερη γενιά, δεν φοβόμαστε τίποτα. Δεν είμαστε φεμινίστριες, δεν φοβόμαστε τον κορωνοϊό».

Το εν λόγω βίντεο στο οποίο η Κάρλα Μπρούνι κοροϊδεύει τον κορονοϊό και φιλά επιδεικτικά κάποιον γνωστό της, καταγράφηκε στις 28 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Παρισιού.

Όταν ανέβηκε πλέον το βίντεο στο διαδίκτυο ήταν αργά για την σύζυγο του Νικολά Σαρκοζί. Η Κάρλα Μπρούνι εμφανίζεται όπως όλοι όσοι δεν πήραν την κατάσταση στα σοβαρά όταν έπρεπε, όταν η ασθένεια είχε μόλις αρχίζει να κάνει την εμφάνισή της. Χωρίς καμία υπευθυνότητα αλλά με περισσή επιπολαιότητα.

Παγκόσμια κατακραυγή στο Twitter
Όπως ήταν αναμενόμενο και με δεδομένη την τρομακτική κατάσταση που επικρατεί στον πλανήτη και κυρίως την Ευρώπη η ανεύθυνή της τοποθέτηση δεν εξόργισε μόνο τους Γάλλους αλλά και τους Ιταλούς. Μην ξεχνάνε πώς η χώρα καταγωγής του πρώην τοπ μόντελ είναι η Ιταλία, η χώρα που δεν έχει σταματήσει εκατόμβες νεκρών από το πέρασμα του φονικού ιού.

Τα σχόλια στο Twitter είναι ενδεικτικά….


Κλείσιμο
«Ο Χρυσός Φοίνικας της γελοιότητας απονέμεται στην Carla Bruni» σχολίασε κάποιος.


«Η κυρία Sarkozy κοροϊδεύει 60 εκατομμύρια Ιταλούς κλειδωμένους στα σπίτια τους, τα θύματα και όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή προσπαθώντας να διαχειριστούν αυτή την έκτακτη κατάσταση. Μια κακή ειρωνεία που δεν κάνει κανέναν να γελάσει. Καλύτερα να ζητήσει συγγνώμη», έγραψε κάποιος άλλος.


«Δεν έχουν μυαλό όλοι όσοι έφυγαν», ανέφερε ένας ακόμα Ιταλός.


«Δεν είναι περίεργο που δηλώνει ότι δεν είναι φεμινίστρια. Ποτέ δεν χρειάστηκε να παλέψει για τίποτα όπως οι άλλες γυναίκες», σημείωσε επιπλέον κάποιος.


«Εμείς οι Ιταλοί μπορούμε να διαφωνούμε σε πολλά πράγματα, ίσως σε όλα. Αλλά σε ένα πράγμα συμφωνούμε: Γάλλοι κρατήστε την Carla Bruni», έγραψε μία Ιταλίδα.



Έσπευσε να απολογηθεί αλλά ήταν πολύ αργά
Η Κάρλα Μπρούνι αν και αντέδρασε άμεσα το κακό είχε γίνει. Η ίδια ζήτησε συγγνώμη από όλο τον κόσμο με γραπτή απολογία μέσα από τον Instagram της.

«Καμιά φορά κάνουμε κακά αστεία, λόγω της στιγμής λόγω του συγκεκριμένου πλαισίου και προς ένα συγκεκριμένο άτομο. Είναι κάτι ανόητο και επιφανειακό και δεν έχει κάποια επιρροή», ανέφερε αρχικά η Κάρλα Μπρούνι.

Η ίδια στην… απολογία της τόνισε ότι το βίντεο ήταν μονταρισμένο έτσι ώστε το «αστείο» της να εμφανίζεται εκτός πλαισίου και να δείχνει ακόμα πιο απαξιωτικό.

Συμπλήρωσε ότι ζητά συγγνώμη σε όλους όσους πρόσβαλε με το «αστείο» της και ευχήθηκε καλό κουράγιο σε όσους δοκιμάζονται αυτόν τον δύσκολο καιρό.


Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός - Γαλλία: Βαδίζει στα χνάρια της Ιταλίας - Άλλοι 89 θάνατοι - Αυξήθηκαν τα κρούσματα κατά 18%

Kορωνοϊός - Ιταλία: Το 99% των νεκρών είχε υποκείμενο νόσημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης