Κιάρα Φεράνι σε Κένταλ Τζένερ για κορωνοϊό: Δεν είναι μια γ… γρίπη!

Κιάρα Φεράνι σε Κένταλ Τζένερ για κορωνοϊό: Δεν είναι μια γ… γρίπη!

Η διάσημη Ιταλίδα influencer καλεί τους διάσημους του πλανήτη με πολλούς followers στα social media να μην υποτιμούν την απειλή του κορωνοϊού τονίζοντας πως πολλοί είναι οι άνθρωποι που έχουν πεθάνει

kiara-kental
H διάσημη Ιταλίδα influencer Κιάρα Φεράνι κάλεσε την Κένταλ Τζένερ μέσα από το Instagram να μην υποτιμά την απειλή του κορωνοϊού και να μην διαδώσει το λάθος μήνυμα στους εκατομμύρια ακολούθους της.

Η Φεράνι η οποία έχει τεράστια επιρροή στα social media την «είπε» με τον τρόπο της στη Κάιλι Τζένερ για τις αναρτήσεις της σχετικά με τον κορωνοϊό. Η τελευταία σύμφωνα με την Κιάρα είχε ανεβάσει στο λογαριασμό της γραφικά που υποδηλώνουν ότι ο κορωνοϊός δεν είναι και τόσο σοβαρή απειλή για την παγκόσμια υγεία.

Το ποστ της Τζένερ δεν αναφέρει ότι η ασθένεια, από τότε που κήρυξε πανδημία ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, έχει χτυπήσει πάνω από 137.000 ανθρώπους παγκοσμίως, και έχει σκοτώσει περισσότερους από 5.000.

«Έχουμε κάποια πολύ άσχημα νέα από την Ιταλία», η οποία έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού στον κόσμο μετά την Κίνα, δήλωσε η Ferragni στην πρώτη της ανάρτηση την περασμένη Πέμπτη. «Από χθες, έχουμε 2.600 περισσότερες περιπτώσεις και η κατάσταση είναι πραγματικά εκτός ελέγχου επειδή υπάρχουν τόσες πολλές επιπλοκές που συνδέονται με αυτή την ασθένεια, ειδικά αναπνευστικά προβλήματα».

Kiara_1


«Διαβάζω αναρτήσεις από πολλούς κυρίως ξένους ότι είναι μια απλή εποχική γρίπη και κάνουν πολλές αστείες και κακές παρατηρήσεις. Ε, λοιπόν σας διαβεβαιώ ότι δεν είναι απλώς μια γ… γρίπη» και συνεχίζει: «Μπορεί να είναι για μερικούς ανθρώπους, αλλά για τόσους άλλους, προκαλεί τόσες πολλές επιπλοκές. Εάν τόσοι πολλοί άνθρωποι αρρωστήσουν την ίδια στιγμή, όπως συμβαίνει στην Ιταλία, το νοσοκομείο θα καταρρεύσει επειδή δεν διαθέτουμε αρκετές μονάδες εντατικής θεραπείας και αναπνευστικά μηχανήματα για να τους βοηθήσουμε όλους - ακόμα και τους νέους που έχουν επιπλοκές».

Kiara_2
Κλείσιμο


Η Φεράνι κάλεσε την Τζένερ, λέγοντας στους διαδικτυακούς της φίλους ότι «είναι τόσο σημαντικό να διαδώσουμε αμέσως τα σωστά μηνύματα και να ευαισθητοποιήσουμε».

«Έτσι, άνθρωποι που έχουν τόσο μεγάλη φωνή, όπως η Κένταλ Τζένερ, παρακαλώ να μην υποτιμάτε το πρόβλημα... Παρακαλώ πείτε τι είναι σωστό», είπε χαρακτηριστικά.

Kiara_3


«Από μια τεράστια φωνή, έρχεται μια τεράστια ευθύνη. Προσπαθώ να βοηθήσω τη χώρα μου και να κάνω ό, τι είναι σωστό για τους ανθρώπους, διότι πιστεύω ότι είναι δική μου ευθύνη. Κάνετε το ίδιο» έγραψε, με την παράκληση να μη πάθουν και άλλοι λαοί ότι και η Ιταλία.

Η Τζένερ μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια τοποθέτηση σχετικά με όσα της καταλόγισε η Φεράνι. Πάντως το διάσημο μοντέλο φαίνεται πώς μετά την κατακραυγή έχει κατεβάσει το επίμαχο post αλλά πολλοί είναι εκείνοι οι followers που την κατακρίνουν για την τοποθέτησή της κάνοντας λόγο για ανευθυνότητα.

Η Φεράνι κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει αυτούς που έχουν ανάγκη, καθώς ο κορωνοϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται. Η ίδια και ο σύζυγός της δώρισαν προσωπικά 100.000 ευρώ σε έναν έρανο «που αποσκοπούσε στη δημιουργία νέων νοσοκομειακών κλινών στην περιοχή εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου San Raffaele του Μιλάνο», σύμφωνα με την Daily Women's Wear. Η εκστρατεία έχει συγκεντρώσει συνολικά περίπου 2,21 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός – Βίντεο: Παίζουν τένις από τα παράθυρα των σπιτιών τους!

Κορωνοϊός - ΘΕΜΑ 104,6: Εσείς ρωτάτε, οι ειδικοί απαντούν - Η νέα μεσημεριανή εκπομπή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης