Ανδρέας Γεωργίου: Κλείνει η εταιρεία παραγωγής «Μake It» – Σταματάνε τα γυρίσματα στις «8 Λέξεις»

Ανδρέας Γεωργίου: Κλείνει η εταιρεία παραγωγής «Μake It» – Σταματάνε τα γυρίσματα στις «8 Λέξεις»

Μέχρι τις 23 Μαρτίου, αναστέλλει τη λειτουργία της η εταιρεία «Make it Productions», που έχει ο Ελληνοκύπριος ηθοποιός - σκηνοθέτης μαζί με τον Κούλλη Νικολάου

Andreas_Georgiou
Με μία ανάρτησή του στο instagram, o Ανδρέας Γεωργίου ανακοινώνει ότι μαζί με τον συνεργάτη του Κούλλη Νικολάου, αποφάσισαν να κλείσουν για ένα διάστημα την εταιρία παραγωγής τους, προκειμένου να προστατευτούν όλοι από την μετάδοση του κορωνοϊού.

«Αγαπητοί φίλοι, συνάδελφοι και συνεργάτες, πρόκειται για μια κατάσταση δύσκολη και πρωτόγνωρη για όλους μας. Ωστόσο είναι η στιγμή που πρέπει άπαντες να δείξουμε ωριμότητα και υπευθυνότητα για να προστατεύσουμε τόσο τα παιδιά και τους ηλικιωμένους, όσο τους ίδιους τους εαυτούς μας. Συμμετέχουμε στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του ιού με κλείσιμο της εταιρίας μέχρι την Κυριακή 23 Μαρτίου.
Αυτό από μόνο του όμως, δεν αρκεί. Κάνουμε θερμή παράκληση σε όλους να περιοριστούμε σπίτι μας, χωρίς μετακινήσεις, χωρίς ταξίδια, χωρίς ρίσκα που μπορεί να στοιχίσουν ζωές. Με την ελπίδα να είμαστε όλοι καλά και σε λίγο καιρό θα μπορούμε πάλι στις δημιουργικές μας μέρες, να κάνουμε αυτό όπου αγαπάμε χωρίς φόβο και ρίσκο! Θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε περίπτωση» αναφέρει στην ανάρτησή του.

koulisnikolaou_89913282_136865614515337_1625875685729061488_n-768x959
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης