Η καραντίνα τώρα και σε… Podcast από τον σκηνοθέτη της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

Η καραντίνα τώρα και σε… Podcast από τον σκηνοθέτη της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

Η καραντίνα που επέβαλλε ο κορωνοϊός παίρνει τηλεφωνικές συνεντεύξεις τις ημέρες της καραντίνας – Πρώτη καλεσμένη η Μαρία Κίτσου

karantina_xaritos
Νέες μορφές επικοινωνίας και ενημέρωσης ξεπηδούν τις μέρες της καραντίνας. Ο Λευτέρης Χαρίτος ο σκηνοθέτης των Άγριων Μελισσών δημιούργησε ένα νέο podcast με τίτλο «Καραντίνα» και πρώτη καλεσμένη την Μαρία Κίτσου την πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς.

Η Μαρία είναι ένας από τους εκατομμύρια ανθρώπους που μένουν μόνοι τους και αυτές τις μέρες της καραντίνας η δοκιμασία είναι ίσως διπλή. Αλλά έχει όμορφα πράγματα να κάνει όπως εξομολογείται – τηλεφωνικά βέβαια – στον Λευτέρη Χαρίτο. Διαβάζει συνεχώς -πάντα διάβαζε- τις λείπει βέβαια το … Διαφάνι άλλωστε ποτέ δεν άντεχε τις διακοπές και το κενό.

Κάθε μέρα θα βγαίνει και ένα καινούργιο δεκάλεπτο podcast «Καραντίνα» και θα μπορεί να το ακούει κάποιος στις διεθνείς πλατφόρμες (Spotify, apple podcasts κλπ) και βέβαια στο pod.gr το σάιτ που δημιούργησε ο Σταύρος Θεοδωράκης με την Κατερίνα Μπακογιάννη, τον Παύλο Τσίμα, την Μαρία Σολωμού, την Νίκη Λυμπεράκη, τον Βασίλη Σκουντή, την Δώρα Παντέλη και πολλούς ακόμη…

Ο σκηνοθέτης των Άγριων Μελισσών θα καλεί στο τηλέφωνο ηθοποιούς, συγγραφείς, μάγειρες αλλά και παιδιά φίλων του που αυτές τις μέρες είναι όπως οι περισσότεροι στα σπίτια τους. Και θα περιμένει και αυτός να τελειώσει η καραντίνα και να αρχίσουν ξανά τα γυρίσματα της σειράς!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης