Τηλεοπτικά παρασκήνια: Στον «πάγο» ο Σεφερλής

Τηλεοπτικά παρασκήνια: Στον «πάγο» ο Σεφερλής

Off stage: Τηλεοπτικά παρασκήνια, ειδήσεις, αποκαλύψεις και απρόοπτα

seferlis-new
Το ΕΣΡ καλεί τον Alpha σε ακρόαση εξαιτίας ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση, κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει με την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή, το Just the two of us επιστρέφει και... τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τον «τυφώνα» MasterChef... 

- Το ΕΣΡ καλεί επειγόντως τον Alpha σε ακρόαση για την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 και ώρα 10:00, καθώς μετά από πολυάριθμες καταγγελίες, ο τηλεοπτικός σταθμός φέρεται ότι μετέδωσε ψευδή γεγονότα ως αληθή, και ειδικότερα ότι εμφάνισε γεγονότα που είχαν συμβεί το έτος 2015 στα σύνορα της χώρας με την Βόρεια Μακεδονία ως επισυμβάντα την 1η Μαρτίου 2020 στα Ελληνοτουρκικά σύνορα (Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση της 1ης Μαρτίου 2020). Προς τιμήν του ο Νίκος Μάνεσης ανέλαβε πλήρως την ευθύνη με ανακοίνωσή του που δόθηκε στην δημοσιότητα και απέδειξε πως ο «καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται».
manesis_i1

- “Προς το παρόν βρισκόμαστε σε συζητήσεις. Τίποτα δεν είναι οριστικό”. Σε ρόλο Πυθίας ο ΣΚΑΪ απαντά στα όσα ακούγονται για προσωρινή αναβολή της εκπομπής, που είχε συμφωνήσει να κάνει ο Μάρκος Σεφερλής σε συνεργασία με τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Μετάφραση; Μάλλον πάμε για αναβολή...
Markos_Seferlis
Κλείσιμο

- Γέλασε κανείς με το τρέιλερ του “Just the two of us”; Μάλλον λίγοι. Μία από τα ίδια μέχρι στιγμής. Ας ελπίσουμε πως το ίδιο το σόου θα είναι πιο διασκεδαστικό και σίγουρα πιο ευφάνταστο. Η πρεμιέρα αναμένεται στις 14 Μαρτίου στο Open.

- Καλά του πήγε του ΣΚΑΪ η μετακόμιση του “My style rocks” το απόγευμα της Κυριακής καθώς στο σύνολο είδε διψήφιο ποσοστό τηλεθέασης. Το απόγευμα της Καθαρής Δευτέρας, το επεισόδιο που προβλήθηκε στο γυναικείο κοινό ηλικιών 18 – 24 έφτασε το 60,2% ενώ είδε και διψήφια ποσοστά τηλεθέασης στο σύνολο αλλά και στο δυναμικό κοινό.

- Τυφώνας το “Master Chef”. Τίποτα δεν μπορεί να το αναχαιτίσει. Ούτε μυθοπλασία, ούτε σόου, ούτε μαγικά. Τα ριάλιτι ζουν και βασιλεύουν στην ιδιωτική τηλεόραση.
masterchef_3

- Σε ρυθμούς “Big Brother” ζει ο ΣΚΑΪ, ο οποίος έχει επενδύσει όχι μόνο χρήματα αλλά και ελπίδες προκειμένου να βρεθεί επιτέλους το πρόγραμμα το οποίο θα του δώσει “φτερά” στο prime time.

- Στην φάση των τελικών επιλογών βρίσκεται ο ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν. Σε ό,τι αφορά την μυθοπλασία το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσουν οι «Αγριες Μέλισσες», το «Καφέ της Χαράς» και σχεδόν σίγουρο είναι και το εισιτήριο για το «Πέτα τη φριτέζα» αλλά με πολύ μεγάλες δόσεις φρεσκαρίσματος και αλλαγών.

- Συνωστισμός αστέρων του παρελθόντος στο Mega. Ο Πέτρος Μπούτος δουλεύει πυρετωδώς και ετοιμάζει εκπλήξεις για τον Οκτώβριο. Και όχι μόνο σίριαλ. Φέρνει και ριάλιτι, φέρνει και πρωινά, φέρνει και σόου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης