Κώστας Βουτσάς: Ο Νίκος Μουτσινάς του αφιέρωσε τη σημερινή εκπομπή του

Κώστας Βουτσάς: Ο Νίκος Μουτσινάς του αφιέρωσε τη σημερινή εκπομπή του

«Ο άνθρωπος αυτός μας χάριζε γέλιο, οπότε πιστεύω ότι σήμερα μπορούμε να του αφιερώσουμε όλη την εκπομπή» είπε συγκινημένος ο Νίκος Μουτσινάς 

moutsinas1-682x384
Τα ξημερώματα της Τετάρτης ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Αττικόν. H είδηση γέμισε με θλίψη το καλλιτεχνικό στερέωμα. Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να τιμήσουν τον ηθοποιό και ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος στο ξεκίνημα της εκπομπής του, θέλησε να πει δυο λόγια.


«Δεν είναι εύκολο. Είναι κάποιες μέρες που δεν θες να έχεις ακριβώς τέτοιες εκπομπές. Σήμερα συνέβη αυτό το γεγονός, έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Βουτσάς, ένας μύθος, ένας αγαπημένος ηθοποιός. Καλό του ταξίδι, να είναι καλά εκεί που θα είναι, τον ευχαριστούμε για ό,τι μας έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια» είπε συγκινημένος και στη συνέχεια ανέφερε. «Μπορεί να φανεί λίγο τώρα, αλλά πραγματικά ο άνθρωπος αυτός μας χάριζε γέλιο, οπότε πιστεύω ότι σήμερα μπορούμε να του αφιερώσουμε όλη την εκπομπή! Τον ευχαριστούμε για όλα και κρατάμε το κέφι μας».


Δείτε το βίντεο: 


Ο Νίκος Μουτσινάς συγκινημένος αφιερώνει την εκπομπή στον Κώστα Βουτσά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης