Ο Τζέιμπς Μπράουν δολοφονήθηκε; - Ξεκινά νέα έρευνα στην Ατλάντα

Ο Τζέιμπς Μπράουν δολοφονήθηκε; - Ξεκινά νέα έρευνα στην Ατλάντα

Η γυναίκα που πρώτη υποστήριξε ότι ο Τζέιμς Μπράουν δολοφονήθηκε παρουσίασε νέα στοιχεία στον εισαγγελέα

james-brow
Το ενδεχόμενο ο πατέρας της σόουλ Τζέιμς Μπράουν, ο οποιός πέθανε το 2006, να δολοφονήθηκε θα εξετάσει εισαγγελέας στην Ατλάντα μετά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη με γυναίκα η οποία υποστήριξε ότι έχει αποδείξεις για αυτό.

Ο Πολ Χάουαρντ, όπως είναι το όνομα του εισαγγελέα, δήλωσε στο CNN ότι με την ομάδα του θα λάβουν συνεντεύξεις και θα «ζυγίσουν» τις πιθανές αποδείξεις προκειμένου να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε μεγάλης κλίμακας έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Μπράουν.

Ο Τζέιμς Μπράουν πέθανε σε νοσοκομείο της Ατλάντα στις 25 Δεκεμβρίου του 2006 σε ηλικία 73 ετών.

Το πιστοποιητικό θανάτου του ανέφερε ως αιτία θανάτου την καρδιακή προσβολή και την παρουσία υγρού στους πνεύμονές του.

Ο γιατρός που υπέγραψε το πιστοποιητικό, ωστόσο, το 2017 με συνέντευξή του στο CNN διατύπωσε ερωτήματα σχετικά με το τι προκάλεσε αυτά τα δύο γεγονότα όπως αναρωτώμενος αν ο ξαφνικός θάνατος του Μπράουν προκλήθηκε από κάποια τοξική ουσία.

«Η κατάστασή του επιδεινώθηκε πολύ γρήγορα» είχε δηλώσει ο Μάρβιν Κρόφορντ. «Ήταν ένας ασθενής για τον οποίο δεν "έβλεπα" ότι θα μπορούσε να υποστεί καρδιακή προσβολή... Αλλά πέθανε εκείνη το βράδυ και αναρωτήθηκα "τι πήγε λάθος σε αυτό το δωμάτιο;"».

Το 2019 το CNN προχώρησε σε μια σειρά ρεπορτάζ για τις συνθήκες θανάτου του Τζέιμς Μπράουν επικαλούμενο 13 ανθρώπους που ζητούσαν είτε τη διεξαγωγή νεκροψίας είτε το άνοιγμα νέας εισαγγελικής έρευνας.

Κλείσιμο
Ανάμεσά τους ήταν, τότε, ο μάνατζερ του Μπράουν, ο γιος του, Ντάριλ, η τελευταία σύζυγός του και η τραγουδίστρια, η οποία ήταν η πρώτη που το 2017 είπε στο CNN ότι ο Μπράουν δολοφονήθηκε και ήταν αυτή που συναντήθηκε με τον εισαγγελέα της Ατλάντα την Τετάρτη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης