Ελένη Μενεγάκη: Τα πρώτα λόγια για το τεχνικό πρόβλημα του Alpha και η ανησυχία της μητέρας της

Ελένη Μενεγάκη: Τα πρώτα λόγια για το τεχνικό πρόβλημα του Alpha και η ανησυχία της μητέρας της

H παρουσιάστρια με ένα πλατύ χαμόγελο εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής με καθυστέρηση 40 λεπτών 

eleni2
Η Ελένη Μενεγάκη με καθυστέρηση 40 ολόκληρων λεπτών κατάφερε και βγήκε στον αέρα του Αlpha αφού το σοβαρό τεχνικό πρόβλημα του καναλιού μετά από σχεδόν δύο ώρες λύθηκε! Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι πολλοί της έστειλαν μήνυμα για να δουν τι συμβαίνει ακόμα και η μητέρα της, η οποία ανησύχησε και της τηλεφώνησε.

H παρουσιάστρια με ένα πλατύ χαμόγελο εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής και υπογράμμισε: «Σας ανησυχήσαμε λίγο; Δεν πειράζει! Συμβαίνουν αυτά καμία φορά στην τηλεόραση. Απρόοπτα! Τεχνικά είναι όλα, μπορούν να συμβούν… Καταλαβαίνω ότι ανησυχήσατε… Γιατί για να φτάσει η μάνα μου να πάρει τηλέφωνο και να μου πει «τι συμβαίνει παιδί μου και δεν σε βλέπω» γιατί αυτό είναι το θέμα μας… Κατάλαβα ότι έγινε πολύ θέμα. Έγινε, πέρασε, τελείωσε και προχωράμε»!


Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης χάθηκε το σήμα του Alpha από τις οθόνες μας. Οι τηλεθεατές που παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα το κανάλι είδαν ξαφνικά μπροστά τους μαύρο ή χρωματιστές μπάρες.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αιτία είναι ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε στη ροή προγράμματος. Γύρω στις 12:22 έγινε μια προσπάθεια επιστροφής του σήματος, όταν για μερικά δευτερόλεπτα εμφανίστηκε μια κάρτα με το σήμα του καναλιού. Ωστόσο, λίγο αργότερα έπεσε πάλι μαύρο. Το πρόγραμμα του σταθμού επανήλθε στις 12:33.


Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης