My Style Rocks: Η αναφορά του Κουδουνάρη στον καρκίνο που πέρασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

My Style Rocks: Η αναφορά του Κουδουνάρη στον καρκίνο που πέρασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

«Έχεις ένα βήμα στην τηλεόραση και είσαι εδώ για να εμπνεύσεις πάρα πολύ κόσμο, που έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ή αντιμετωπίζει και δεν είχαν την ίδια δύναμη με εσένα» της είπε μεταξύ άλλων 

mystylerocks
Στο σημερινό My Style Rocks o Στέλιος Κουδουνάρης έκρινε την εμφάνιση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου κάνοντας στα σχόλια του μια μεγάλη αναφορά στον καρκίνο που πέρασε η παίκτρια και τη μάχη που έδωσε για τη ζωή της.


Αφορμή φαίνεται πως στάθηκε ο καβγάς ανάμεσα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Κρίστεν Λεωτσάκου την Δευτέρα που μας πέρασε. «Δεν πρέπει να αναλώνεσαι σε τέτοιες καταστάσεις... Είσαι μια γυναίκα που έχει περάσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ήσουν ένα χρόνο στο νοσοκομείο, έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και είσαι εδώ πιο δυνατή από ποτέ. Έχεις ένα βήμα στην τηλεόραση και είσαι εδώ για να εμπνεύσεις πάρα πολύ κόσμο, που έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ή αντιμετωπίζει και δεν είχαν την ίδια δύναμη με εσένα και πραγματικά θα ήθελα να σου πω να πάρεις αυτή την ευκαιρία, να δίνεις παράδειγμα σε πολλές γυναίκες. Εσύ γεννήθηκες αγωνίστρια, μην σπαταλάς το χρόνο σου έτσι» της είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κουδουνάρης.



Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης