Υρώ Μανέ: Η επίσκεψή της σε οίκο ανοχής και τα «Εγκλήματα»

Υρώ Μανέ: Η επίσκεψή της σε οίκο ανοχής και τα «Εγκλήματα»

Η ηθοποιός μιλά με αγάπη για τη σειρά που την ανέδειξε και περιγράφει την επίσκεψή της σε οίκο ανοχής για τις ανάγκες του θεατρικού της ρόλου 

Yro_Mane
Στα «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε η Υρώ Μανέ σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις της. Η ηθοποιός μίλησε τόσο για τη «Ρένα», τον θεατρικό ρόλο που έχει αγαπήσει όσο λίγους, όσο και τη θρυλική συμμετοχή της στα «Εγκλήματα» του ΑΝΤ1.

Η Ηρώ Μανέ μίλησε με νοσταλγία για την πλέον ανατρεπτική σειρά του ΑΝΤ1 που κατάφερε να μιλήσει για πολλά, με τον πιο έξυπνο, αστείο και τρυφερό τρόπο, χωρίς ίχνος προσβολής ή ρατσισμού για συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων.


«Είναι ένα σίριαλ που ακόμα και τώρα έχεις την αίσθηση ότι γράφτηκε και παίχτηκε και σκηνοθετήθηκε τώρα. Είναι πολύ σύγχρονο και για την εποχή του ήταν πολύ μπροστά. Ήμασταν άτομα λιγάκι έξω από τον κανόνα. Ήμασταν μια παρέα, μας ιντρίγκαρε πάρα πολύ, δώσαμε ένα στίγμα δικό μας τότε. Μας άρεσε πάρα πολύ. Με φώναζαν Φλώρα στον δρόμο, πλέον με φωνάζουν Ρένα», είπε η ηθοποιός αναφερόμενη στον ρόλο της ιερόδουλης που υποδύεται τα τελευταία χρόνια.



Η ίδια αποκάλυψε ότι χωρίς κανένα δισταγμό και ίχνος προκατάληψης επισκέφθηκε οίκος ανοχής για να καταλάβει καλύτερα τις απαιτήσεις του ρόλου της και όπως είπε, αισθάνθηκε ότι δεν θα είχε απολύτως κανένα πρόβλημα να διανυκτερεύσει σ’ ένα τέτοιο σπίτι, που μέσα του κλείνει όσες αλήθειες γυναικών δεν ειπώθηκαν ποτέ φωναχτά.

«Πήγα σε ένα σπίτι με τη βοήθεια μιας φίλης και με δέχτηκαν οι κοπέλες εκεί. Μίλησα μαζί τους είδα τον χώρο τους. Ήταν τόσο παράξενο και προκλητικό όλο αυτό για μένα, που αν το ξαναζούσα θα ήθελα να διανυκτερεύσω σχεδόν κιόλας. Αυτό που κλήθηκα να κάνω, μιλώντας με τις κοπέλες είναι να αποκωδικοποιήσω κάποιες συμπεριφορές τους, κάποια βλέμματα, κάποιον εσωτερικό κραδασμό. Το εντυπωσιακό και αυτό που με στεναχώρησε ήταν ότι όλες δεν ήθελαν να κάνουν αυτό το επάγγελμα. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι αποδεκτοί. Παλεύουν να αγαπηθούν» εξήγησε.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης