Θάνος Πλεύρης: Όσο ήμουν διασωληνωμένος υπήρχε κόσμος που ευχόταν να πεθάνω

Θάνος Πλεύρης: Όσο ήμουν διασωληνωμένος υπήρχε κόσμος που ευχόταν να πεθάνω

«Υπήρχαν πάρα πολλοί που έγραφαν στο twitter “να παρακαλάμε να κερδίσει αυτή τη μάχη ο σταφυλόκοκκος”, “εδώ δεν χωράνε συναισθηματισμοί, να πεθάνει», αποκάλυψε ο βουλευτής 

Thanos_Plevris
Ο Θάνος Πλεύρης ήταν από τους καλεσμένους της Ελεονώρας Μελέτη όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την πολύ σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. Ο γνωστός ποινικολόγος και βουλευτής αναφέρθηκε στην πρώτη σκέψη που έκανε όταν του είπαν οι γιατροί πως θα πρέπει να τον διασωληνώσουν, ενώ μίλησε και για όλους αυτούς που παρακαλούσαν να πεθάνει, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο ίδιος.

«Όσο ήμουν διασωληνωμένος υπήρξε κόσμος που επιθυμούσε και ευχόταν να πεθάνω. Ήταν στο πλαίσιο της πολιτικής αντιπαλότητας και μόλις έγινε ευρέως γνωστό ότι είμαι διασωληνωμένος και με μικρές πιθανότητες επιβίωσης, υπήρχαν πάρα πολλοί που έγραφαν στο twitter “να παρακαλάμε να κερδίσει αυτή τη μάχη ο σταφυλόκοκκος”, “εδώ δεν χωράνε συναισθηματισμοί, να πεθάνει”. Όταν μου είπαν ότι διασωληνώνομαι, η πρώτη μου σκέψη ήταν να μην πεθάνω χωρίς να έχω δει τα παιδιά μου. Έπαθα σηπτικό σοκ, αυτή η μόλυνση μπήκε στην κυκλοφορία του αίματος…», είπε μεταξύ άλλων ο Θάνος Πλεύρης.

Θάνος Πλεύρης: «Όσο ήμουν διασωληνωμένος υπήρχε κόσμος που ευχόταν να πεθάνω»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης