Βίντεο: Η Δέσποινα Βανδή "τρολάρει" το DWTS και διεκδικεί το έπαθλο

Βίντεο: Η Δέσποινα Βανδή "τρολάρει" το DWTS και διεκδικεί το έπαθλο

Μαζί της, ο Αργύρης Αγγέλου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Ησαίας Ματιάμπα που έχουν αναδειχθεί νικητές του celebrity talent show

Despoina_Vandi
Το μιούζικαλ «Hairspray» στο θέατρο Ακροπόλ παρακολούθησε η Δέσποινα Βανδή και μετά την παράσταση βρέθηκε στα παρασκήνια για να δώσει τα συγχαρητήριά της στους συντελεστές. Στην παράσταση συμμετέχουν ο Αργύρης Αγγέλου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Ησαίας Ματιάμπα, νικητές και οι τρεις σε διαφορετικές σεζόν του Dancing with the Stars.
Σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο που ανέβασε η Δέσποινα Βανδή στο instagram, σχολιάζοντας: «Έχει και τις δυσκολίες της η παρουσίαση ενός show!», φαίνεται να καλησπερίζει η ίδια το τηλεοπτικό κοινό στην υποτιθέμενη βραδιά του μεγάλου τελικού του DWTS.
«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας. Και τώρα τα αποτελέσματα για τον μεγάλο νικητή του Dancing with the Stars» φαίνεται να λέει η τραγουδίστρια, κρατώντας αντί για έπαθλο ένα ροζ θερμός. Πηγαίνοντας να απονείμει το θερμός, εμφανίζονται να το διεκδικούν ο Αργύρης Αγγέλου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Ησαίας Ματιάμπα, λέγοντας αντίστοιχα ο καθένας: «Εγώ κέρδισα το '11», «Εγώ το '13», Εγώ το '14» με τη Δέσποινα Βανδή να μην το παρδίδει το "έπαθλο" λέγοντας: «Κι εγώ το '21».
Πάντως στο τέλος, το έπαθλο-θερμός βρίσκεται στα χέρια της Ντορέττας Παπαδημητρίου, η οποία ξεκαθαρίζει ότι είναι δικό της το ροζ θερμός. 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Έχει και τις δυσκολίες της η παρουσίαση ενός show!😂😂😂

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης