Ελένη Πέτα: «Ο αδελφός μου έφυγε από τροχαίο με μηχανή. Ήμουν από πίσω κι ακολουθούσα εγώ»

Ελένη Πέτα: «Ο αδελφός μου έφυγε από τροχαίο με μηχανή. Ήμουν από πίσω κι ακολουθούσα εγώ»

Η τραγουδίστρια δεν μπορεί να ξεπεράσει τον θάνατο του αδελφού της που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, καθώς δεν φορούσε κράνος

peta
Στην κάμερα του “Έλα χαμογέλα” και την Ειρήνη Αρβανίτη, μίλησε η Ελένη Πέτα, με αφορμή το νέο κύκλο live εμφανίσεων της και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αδελφό της και το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του. «Ο αδελφός μου έφυγε από τροχαίο με μηχανή. Ήμουν από πίσω και ακολουθούσα εγώ. Πηγαίναμε για καφέ όλοι μαζί και, δυστυχώς, έγινε έτσι. Τον έκλεισε ένα φορτηγό, αλλά δεν φορούσε κράνος. Αν φορούσε δηλαδή το κράνος δεν θα είχε συμβεί αυτό στον βαθμό αυτόν τουλάχιστον. Νιώθω σαν καθρέφτης που έχει σπάσει σε κομμάτια. Δεν ενώνεται αυτό το πράγμα που έχει γίνει. Βέβαια, ο χρόνος βοηθάει τελικά, αλλά εκεί παραμένουν οι πληγές» ανέφερε η τραγουδίστρια.
Παράλληλα, μίλησε για τη φιλία της με τον Παντελή Καναράκη, αλλά και με τη Δέσποινα Βανδή, αποκαλύπτοντας τους λόγους που σήμερα δεν έχουν επικοινωνία. «Ήμουν η πρώτη που κατέβηκε στην Αθήνα. Μετά ήρθε η Δέσποινα και μετά ήρθε ο Παντελής. Τον είχαμε υπό την προστασία μας και είναι οικογένεια μου, φίλος καρδιάς που με έχει βοηθήσει σε πάρα πολλές παραστάσεις μου. Με τη Δέσποινα δεν έχουμε πια επαφή. Δεν βρισκόμαστε, αλλά δεν παύει να είναι στην καρδιά μου. Οι ρυθμοί της, η δική μου στάση και πάρα πολλά πράγματα συντέλεσαν στο να μην έχουμε πια κάτι κοινό να μοιραστούμε» κατέληξε η Ελένη Πέτα.
Ελένη Πέτα: "Το έχω ξαναπεί και πρόσφατα στη ζωή μου το γιατί σε μένα... "
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης