Καίτη Γαρμπή: Όσα είπε επί σκηνής μετά τη ληστεία στο σπίτι της

Καίτη Γαρμπή: Όσα είπε επί σκηνής μετά τη ληστεία στο σπίτι της

 «Θέλω να πω ότι σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα και την οικογένειά μου, για αυτό θέλω διπλή αγάπη» είπε μεταξύ άλλων 

γαρμπη
Εφιαλτικές στιγμές έζησαν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, στις 05:50 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία και τους λήστεψαν υπό την απειλή όπλου.


Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στην Καίτη Γαρμπή. Όταν εκείνη επέστρεψε στο σπίτι της από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, οι κουκουλοφόροι την ανάγκασαν να τους βάλει στο σπίτι, όπου βρισκόταν ο Διονύσης Σχοινάς. Οι δράστες τους ακινητοποίησαν, τους έδεσαν και τους φίμωσαν με μονωτική ταινία και τους ρωτούσαν επιτακτικά πού έχουν χρήματα. Μάλιστα, απείλησαν τον γνωστό τραγουδιστή ότι θα του φυτέψουν μια σφαίρα στο κεφάλι εάν δεν αποκάλυπτε πού έκρυβε τα χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.


Το βράδυ του Σαββάτου η τραγουδίστρια εμφανίστηκε κανονικά στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει. Μάλιστα, αμέσως μετά την έναρξη του προγράμματός της, μίλησε στους θαμώνες του μαγαζιού για το περιστατικό που της συνέβη. «Θέλω να πω ότι σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα και την οικογένειά μου, για αυτό θέλω διπλή αγάπη και διπλό χειροκρότημα», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.


Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


Τι είπε η Καίτη Γαρμπή στην πίστα μετά τη ληστεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης