Οι σταρ σατιρίζουν την εικόνα τους: Σέξι στο tinder, επαγγελματίες στο linkedin

Οι σταρ σατιρίζουν την εικόνα τους: Σέξι στο tinder, επαγγελματίες στο linkedin

Στο linkedin οι χρήστες εμφανίζονται με επαγγελματικό look, στο facebook επιλέγουν να δείξουν τον πιο προσιτό εαυτό τους, στο Instagram είναι λίγο πιο... χλιδάτοι, ενω στο Tinder έχουν πιο σέξι διάθεση 

diasimoi
Viral εδώ και αρκετό καιρό έχουν γίνει τα memes που κάνουν χιούμορ με τις φωτογραφίες που ανεβάζουμε στα social media. Αρκετοί από σας σίγουρα θα έχετε πετύχει φωτογραφίες που απεικονίζουν το ίδιο πρόσωπο αλλά με διαφορετικό στυλ και αισθητική, ανάλογα με τη διαδικτυακή πλατφόρμα που ακολουθεί.


Σε απλά λόγια στο linkedin οι χρήστες εμφανίζονται με επαγγελματικό look, στο facebook επιλέγουν να δείξουν τον πιο προσιτό και φιλικό εαυτό τους, στο Instagram οι περισσότεροι μοιάζουν να είναι λίγο πιο... χλιδάτοι, ενω στο Tinder οι χρήστες έχουν πιο σέξι διάθεση και πόζα.


Στο παιχνίδι μπήκαν και διάσημοι ηθοποιοί, τραγουδιστές και celebrity. Η Τζένιφερ Γκάρνερ, το μοντέλο Κάρα Ντελεβίν αλλά και η Ντόλι Πάρτον έκαναν ανάλογες αναρτήσεις στα προσωπικά τους social media σατιρίζοντας τον ίδιο τους τον εαυτό.


Πρόσφατα στο Instagram έγινε και challenge το οποίο εγκαινίασε η Ντόλι Πάρτον.  Το εν λόγω challenge έφτασε και στην Ελλάδα. Η γνωστή art director Ζενεβιέβ Μαζαρί έφτιαξε ένα κολάζ και μας δείχνει τέσσερις οπτικές του εαυτού της από την πιο σοβαρή μέχρι την πιο σέξι. 

zen1


Κλείσιμο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Yes ma’am, @dollyparton, whatever you say. ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Garner (@jennifer.garner) στις



claradelenving



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Get you a woman who can do it all 😉

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolly Parton (@dollyparton) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης