Θα έρθει η Μόνικα Μπελούτσι να παίξει Μαρία Κάλλας στην Αθήνα;

Θα έρθει η Μόνικα Μπελούτσι να παίξει Μαρία Κάλλας στην Αθήνα;

Μετά την επιτυχία που σημείωσε η παράσταση «Maria Callas, Lettres et Mémoires» στο Παρίσι δεν αποκλείεται να τη δούμε και στη χώρα μας

Monica_Bellucci2
Ακούγεται απίστευτο, αν όμως επιβεβαιωθεί θα είναι η είδηση της χρονιάς. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από την εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου» η Μόνικα Μπελούτσι θα έρθει σύντομα στην Αθήνα για να παίξει σε θεατρική παράσταση.

Πρόκειται για την παράσταση «Maria Callas, Lettres et Mémoires», η οποία ανέβηκε ήδη στο Παρίσι, από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 6 Δεκεμβρίου και σημείωσε τεράστια επιτυχία. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι για την Ιταλίδα στα αυτή ήταν η παρθενική της εμφάνιση στο θέατρο και ενσάρκωσε τη Μαρία Κάλλας.

«Για μένα είναι ένα πραγματικό άλμα στο κενό», είχε δηλώσει η ηθοποιός, προσθέτοντας ότι αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση. «Είπα "ναι", παρά τον φόβο μου. Ένα "ναι" από αυθορμητισμό, σαν να μην είχα χρόνο να αντιδράσω περαιτέρω».

Στην παράσταση η Μόνικα Μπελούτσι διαβάζει αδημοσίευτα κείμενα της ντίβας της όπερας, τα οποία έχει συλλέξει ο σκηνοθέτης της ταινίας «Maria by Callas», Tom Wolf. Η ηθοποιός θα ακολουθήσει την πορεία της Μαρίας Κάλλας από την παιδική της ηλικία στη Νέα Υόρκη μέχρι τα χρόνια του πολέμου στην Αθήνα, σε μια ζωή που μερικές φορές χρωματίζεται από σκάνδαλα, τη θυελλώδη σχέση της με τον Αριστοτέλη Ωνάση και προσωπικές δοκιμασίες.

Η παράσταση σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ αναμένεται να φιλοξενηθεί στην Αθήνα τον Οκτώβριο. Ακόμα φυσικά οι όποιες συζητήσεις βρίσκονται στα σκαριά και μένει να μάθουμε την ακριβή ημερομηνία αλλά και το θέατρο που θα στεγάσει την παράσταση.

Η Monica Bellucci έρχεται σε Αθηναΐκό Θέατρο - Ποια θα υποδυθεί;




Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης