Βραβεία SAG: Ο Μπραντ Πιτ παρακολουθεί προσηλωμένος την ομιλία της Τζένιφερ Άνιστον από τα παρασκήνια

Βραβεία SAG: Ο Μπραντ Πιτ παρακολουθεί προσηλωμένος την ομιλία της Τζένιφερ Άνιστον από τα παρασκήνια

Οι δύο πρώην σύζυγοι είχαν ένα τρυφερό reunion στα παρασκήνια της τελετής, από την οποία αποχώρησαν νικητές

jenn
Η χθεσινοβραδινή τελετή των βραβείων του Σωματείου Ηθοποιών, γνωστών και ως SAG Awards (Screen Actors Guild - SAG), χάρισε στους Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον από ένα ακόμη αγαλματάκι για την πλούσια συλλογή τους. Αποτέλεσε όμως και το «σκηνικό» για ένα ακόμη reunion τους, το οποίο φυσικά σχολιάζεται εκτενώς στα σημερινά δημοσιεύματα.

Η Άνιστον και ο Πιτ ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο στα παρασκήνια της τελετής, μετά τη βράβευσή τους για τις ερμηνείες τους στο «The Morning Show» και το «Once Upon a Time in Hollywood» αντίστοιχα. Με τα φλας να αστράφτουν γύρω τους, οι δύο σταρ έδειχναν πανευτυχείς για τη συνάντησή τους, ενώ ο φωτογραφικός φακός του Entertainment Tonight κατέγραψε και κάποια... τρυφερά αγγίγματα που φυσικά δεν έμειναν ασχολίαστα, παρά τη γνωστή φιλική σχέση που διατηρεί το πρώην ζευγάρι.



Όπως φαίνεται, το ET δεν σταμάτησε λεπτό να παρακολουθεί τους δύο πρώην συζύγους, ελπίζοντας να πετύχει κάποιο καλό στιγμιότυπο που θα ικανοποιούσε τους φαν που ονειρεύονται να τους ξαναδούν μαζί. Λίγο νωρίτερα, η κάμερα του είχε καταγράψει τον Μπραντ Πιτ να παρακολουθεί προσηλωμένος τη συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία της Άνιστον, καθώς δεχόταν το βραβείο της.

Brad Pitt Watches Jennifer Aniston's SAG Awards Speech Backstage (Exclusive)
Κλείσιμο


Σε ερώτηση πάντως δημοσιογράφου του ΕΤ για την επιμονή του Τύπου να ασχολείται ακόμα με τη σχέση τους και τα σενάρια επανασύνδεσης, η Άνιστον σχολίασε ότι βλέπει το ζήτημα με χιούμορ. «Είναι ξεκαρδιστικό. Ωστόσο κάτι πρέπει να συζητάνε», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός ελληνικής καταγωγής.



Υπενθυμίζεται ότι η Τζένιφερ Άνιστον και ο Πιτ χώρισαν το 2005 μετά από 5 χρόνια γάμου. Στη συνέχεια, ο Πιτ παντρεύτηκε την Αντζελίνα Τζολί, από την οποία πλέον έχει χωρίσει, και η «Τζεν» παντρεύτηκε με τον Τζάστιν Θερού, χωρίς όμως ούτε αυτός ο γάμος να στεριώσει.



Πολλοί πιστεύουν ότι τώρα που είναι πλέον ελεύθεροι, ο Μπραντ και η Τζένιφερ, κάποτε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, μπορούν να «ξαναδοκιμάσουν». Ο συνεχείς αναφορές του Μπράντ Πιτ στην... «αποτυχημένη» ερωτική ζωή του μετά το διαζύγιο ενθαρρύνουν όσους ελπίζουν να τους ξαναδούν μαζί.

Jennifer Aniston's Emotional Acceptance Speech Leaves Brad Pitt In Awe


Παραλαμβάνοντας το βραβείο του το βράδυ της Κυριακής, ο Μπραντ Πιτ (που συνεχίζει να χρησιμοποιεί την προσωπική του ζωή ως... ανέκδοτο) σχολίασε ότι πρέπει να προσθέσει το νέο του βραβείο στο προφίλ του στο Tinder. Σε μια συνέντευξή του νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο σταρ αστειεύτηκε ότι έχει γίνει πλέον «εύκολος στόχος» για τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά επειδή η ερωτική του ζωή είναι σκέτη «καταστροφή».


Brad Pitt: Award Acceptance Speech | 26th Annual SAG Awards | TNT
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης