Σταύρος Νιάρχος & Ντάσα Ζούκοβα: Οι λαμπεροί καλεσμένοι, η Ιβάνκα Τραμπ και η χλιδή των 5,8 εκατ. ευρώ

Σταύρος Νιάρχος & Ντάσα Ζούκοβα: Οι λαμπεροί καλεσμένοι, η Ιβάνκα Τραμπ και η χλιδή των 5,8 εκατ. ευρώ

Η φωτογραφία των νεόνυμφων -Το ξεχωριστό λουκ της Ευγενίας Νιάρχου -Δείτε φωτογραφικό υλικό από τα social media των καλεσμένων

niarxos_main2
Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα για δεύτερη φορά -είχε προηγηθεί ο πολιτικός γάμος στο Παρίσι – ενώθηκαν χθες βράδυ με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον των εκατοντάδων εκλεκτών καλεσμένων τους. Ο γάμος αυτός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο γάμος της δεκαετίας καθώς τα είχε όλα. Γαλαζοαίματους, αστέρες του Χόλιγουντ, μεγιστάνες, χλιδή και πάρα πολύ χιόνι.

Ο 34χρονος Έλληνας μεγιστάνας των ναυτιλιακών Σταύρος Νιάρχος και η πρώην σύζυγος του Ρώσου δισεκατομμυριούχου, Ρομάν Αμπράμοβιτς, η 34 χρονη Ντάσα Ζούκοβα παντρεύτηκαν στο Σεν Μόριτζ, σε ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος για την οικογένεια Νιάρχου, καθώς ο πατέρας του γαμπρού είναι επίτιμος δημότης.

Η πολυαναμενόμενη λαμπερή εκδήλωση, που έγινε ένα 24ωρο νωρίτερα έλαβε χώρα στο 5άστερο ξενοδοχείο «Kulm St. Moritz», το οποίο ανήκει στην οικογένεια Νιάρχου, συγκέντρωσε την αφρόκρεμα του Χόλιγουντ, πολλά γνωστά ονόματα της μόδας αλλά και πολλούς γαλαζοαίματους. Ανάμεσά τους η Σάρλοτ και ο Πιερ Κασιράγκι, η πριγκίπισσα Ευγενία με τον αρραβωνιαστικό της, αλλά και η Κέιτ Χάντσον, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, η Κάρλι Κλος με τον σύζυγό της και η Ιβάνκα Τραμπ με τον Τζάρεντ Κούσνερ.

Niarxos-Zuckova
Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα παντρεύτηκαν χθες βράδυ στο Σεν Μόριτζ, λίγους μήνες μετά τον πρώτο τους γάμο, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο στο Παρίσι
Klum_Hotel
Στο πέντε αστέρων ξενοδοχείο Klum ιδιοκτησίας του γαμπρού μένουν οι περίπου 500 καλεσμένοι του ζευγαριού. Το δωμάτιο στο ξενοδοχείο αυτό κοστίζει 600 ευρώ τη βραδιά
Klum_Hotel1
Κλείσιμο


Ευγενία Νιάρχου: Η αδερφή του γαμπρού δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του

Πρώτη -εννοείται μεά το ζευγάρι που βρίσκεται στο Σεν Μόριτζ από την Δευτέρα- έφτασε η αδερφή του γαμπρού, Ευγενία Νιάρχου η οποία μάλιστα γέμισε τον λογαριασμό της στο Instagram με διάφορα εντυπωσιακά στιγμιότυπα. Στην τελετή ήταν εντυπωσιακή καθώς επέλεξε ένα μπλε, μακρύ μεταλλικό φόρεμα, με παγέτες το οποίο και το απόλυτο στιλιστικά τρεντ της χρονιά. Το φόρεμα με μανίκια τριών τεράρτων σχημάτιζε χαμόγελο στο στήθος, ενώ συγκρατούνταν από δύο λεπτές τιράντες με μικρά κόκκινα και ροζ άνθη – όπως και η ζώνη. Το λουκ ολοκλήρωσε με κόκκινο βελούδινο τσαντάκι, που έμοιαζε με πουγκί και φυσικά με κοσμήματα από την πολυτελή συλλογή της.
evgenia-niarxou
Εντυπωσιακή και απαστράπτουσα η Ευγενία στο γάμο του αδερφού της
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Back in🇨🇭❣️🥨 and ( #FauxFurONLY )

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Venyx By Eugenie Niarchos (@venyxworld) στις



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

⛷⛷⛷

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Venyx By Eugenie Niarchos (@venyxworld) στις


Η νύφη το... έκαψε κάνοντας σκι με τις φίλες της
Μέσα με τα instastories οι φίλες της νύφης φρόντισαν να... προδώσουν το πρόγραμμά τους. Η Ντάσα Ζούκοβα όπως άλλωστε μαρτυρούν και οι φωτογραφίες πήγε για σκι με τις φίλες της, τις ηθοποιούς Κέιτ Χάντσον και Σάρα Φόστερ, το μοντέλο Κέλι Σόγιερ και τις σχεδιάστριες Jamie Mizrahi και Τζεν Μέγιερ ενώ στην συνέχεια απόλαυσαν ένα γεύμα πλάι στις χιονισμένες Άλπεις.

dasha-zhukova-files-st-moritz-xioni__1_
Η Ντάσα Ζούκοβα παρτάρει με τις φίλες της λίγες ώρες πριν τον γάμο της με τον Σταύρο Νιάρχο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Going Into The Weekend Like This 🕺🏼💃🏼🕺🏼#Swipe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evangelo Bousis (@evbousis) στις



Γαλαζοαίματες εμφανίσεις
Στον λαμπερό γάμο έδωσαν το παρών οι Πιερ Κασιράγκι, εγγονός της Γκρέις Κέλι που είναι πολύ καλός φίλος του Σταύρου Νιάρχου, αλλά και Σαρλότ Κασιράγκι. Παρούσα ήταν επίσης και η πριγκίπισσα Καρολίνα του Ανόβερο, αλλά και η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον αρραβωνιαστικό της Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι, που απόλαυσαν ξένοιαστες στιγμές, κάνοντας σκι, λίγες ώρες πριν τον γάμο.

Η παρουσία της Ιβάνκα Τραμπ και η γνωριμία της με την Ντάσα Ζούκοβα
Η Ιβάνκα Τραμπ σύμφωνα με δημοσίευμα της «daily mail» έδωσνα έδωσε το παρών στο γάμο. Πηγές από το θέρετρο δήλωσαν ότι η Ιβάνκα και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κουσνέρ νοικιάζουν ένα ιδιωτικό αρχοντικό στην περιοχή Via Tinus του St Moritz. Η Ιβάνκα και η Ντάσα γνωρίζονται εδώ και χρόνια με τον σύζυγο της Πρώτης Κόρης να είναι επενδυτής, όπως και η Ντάσα Ζούκοβα στην ηλεκτρονική αγορά τέχνης Artsy.

dasha-zhukova-ivanka-trump-karlie-kloss_0
Η Ντάσα Ζούκοβα με την Ιβάνκα Tραμπ και τον σύζυγό της και το μοντέλο Κάρλι Κλος
Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού είναι και ο αδερφός του Τζάρεντ, Τζόσουα Κουσνέτ με τη σύζυγό του τοπ μόντελ Κάρλι Κλος. Τα δύο ζευγάρια είναι κολλητοί φίλοι της Dasha και συναντιούνται τακτικά στο Μανχάταν όπου διαμένουν.

Μοντέλα και επιχειρηματίες στον λαμπερό γάμο
Ανάμεσα στους καλεσμένους και ο μεγιστάνας πετρελαίου Μάικ Χες, σύζυγος της σχεδιάστριας Misha Nonoo. Άλλοι λαμπεροί καλεσμένοι ήταν η παρουσιάστρια του CBS, Γκέιλ Κινγκ, φίλη της Μέγκαν Μαρκλ που είχε μάλιστα, πάει και στο baby shower που είχε κάνει η δούκισσα του Σάσεξ στην Νέα Υόρκη, λίγο προτού γεννήσει τον Άρτσι. Ακόμη, καλεσμένοι στον λαμπερό γάμο των 5,8 εκατομμυρίων ευρώ, ήταν ο έμπορος τέχνης Βίτο Σκνάμπελ, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Τζένιφερ Μέγιερ, αλλά και ο ηθοποιός Ορλάντο Μπλουμ.


friends
Φίλες της νύφης έκαναν σκι πριν τη γαμήλια τελετή
Kate_Hudson
Οι κολλητές της νύφης Sara Foster (ηθοποιός), Jennifer Meyer (σχεδιάστρια κοσμημάτων), Kelly Sawyer (μοντέλο), Jamie Mizrahi (στιλίστρια) και Kate Hudson (ηθοποιός) πήγαν για πίτσα στο Σεν Μόριτζ πριν τη γαμήλια τελετή


stella-mccartney-kate-hudson-wedding-niarchos
Stella McCartney ,Κέιτ Χάντσον και η make up artist Γκούτσι Γουέστμαν στην λαμπερή εκδήλωση


dashazukova-gucci-westman
Η make up artist Γκούτσι Γουέστμαν με την fashion editor της Vogue, Ταμπίθα Σάιμονς


Χαβιάρι, άφθονη σαμπάνια και ντίσκο για ξέφρενο γλέντι
Μια πηγή που είναι κοντά στο ζευγάρι αλλά θέλει να κρατήσει την ανωνυμία μου ανέφερε: «Αυτή θα είναι μια κομψή και πολύ έξυπνη υπόθεση που ταιριάζει στο στιλ του ζευγαριού. Όλα θα είναι καλά και άκρως γευστικά. Θα υπάρχει χαβιάρι και σαμπάνια, αλλά και μια ντίσκο ανοιχτή για να διασκεδάσουν όλοι οι καλεσμένοι. Το ζευγάρι θέλει να περάσουν όλοι τέλεια». Ο στολισμός της τελετής περιελάμβανε ροζ και λιλά τριαντάφυλλα τα οποία είχαν τοποθετηθεί σε βάζα γύρω από την είσοδο στην αίθουσα χορού.


Food
Οι καλεσμένοι του ζευγαριού είχαν την τύχη να απολαύσουν τα εκλεκτά εδέσματα κυριολεκτικά μέσα στο χιόνι
Food1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης