Megxit: Το σχέδιο της Μέγκαν Μαρκλ να χτίσει την δική της «αυτοκρατορία»

Megxit: Το σχέδιο της Μέγκαν Μαρκλ να χτίσει την δική της «αυτοκρατορία»

Από αϋπνίες και κρίσεις άγχους υπέφερε η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι κατά την παραμονή της στη Βρετανία - «Δεν έχει καμία πρόθεση η Μέγκαν να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να ζήσει», λέει φίλος της

Meghan-Harry
«Κόκκινο πανί» είναι για το παλάτι του Μπάκιγχαμ η Μέγκαν Μαρκλ η οποία σύμφωνα με φίλο της από την αρχή του γάμου της με τον Βρετανό γαλαζοαίματο είχε σχέδιο να εγκαταλείψει το Ηνωμένο Βασίλειο και να χτίσει μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι την δική της αυτοκρατορία.

«Αυτό ήταν το σχέδιό της ανέκαθεν, να εγκαταλείψει τελικά το Ηνωμένο Βασίλειο και να ιδρύσει την δική της αυτοκρατορία με τον Χάρι», δήλωσε ο φίλος της Μέγκαν μετά την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ, στην οποία η βασίλισσα δίνει την «έγκρισή» της για το Megxit.

Ο έκτος στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν, ήδη, ξεκινήσει να ιδρύουν την δική τους «επιχειρηματική αυτοκρατορία», ώστε να εξασφαλίσουν οικονομική ανεξαρτησία από το παλάτι. Στα τέλη του 2019 το ζευγάρι υπέβαλε αίτηση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας (World Intellectual Property Organization -WIPO) για να κατοχυρώσει τα δικαιώματα εμπορικής εκμετάλλευσης του brand «Sussex Royal» για Αυστραλία, Καναδά, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την Daily Mail με το εμπορικό σήμα «Sussex Royal» ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και η σύζυγός του αναμένεται να κυκλοφορήσουν ρούχα, παπούτσια, έντυπο υλικό, περιοδικά, ευχετήριες κάρτες, υπηρεσίες εκπαίδευσης και κοινωνικού έργου ακόμα και εφημερίδες!  

«Θλιμμένη» στο Ηνωμένο Βασίλειο η Μέγκαν Μαρκλ
Ο φίλος της Μέγκαν, που μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας στη Daily Mail, επιβεβαίωσε την δούκισσα του Σάσεξ, που σε συνέντευξή της τον Οκτώβριο στο ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan: An African Journey» είχε αποκαλύψει πως δυσκολεύεται με τα νέα της καθήκοντα ως μέλος της βασιλικής οικογένειας και ειδικότερα, μετά την γέννηση του γιου της Άρτσι, τον περασμένο Μάιο. Ο φίλος της πρώην ηθοποιού ανέφερε πως η δούκισσα του Σάσεξ «Ήταν θλιμμένη στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν κοιμόταν καλά και άρχισε να έχει κρίσεις άγχους επειδή ανησυχούσε για το μέλλον».

«Η Μέγκαν δεν έχει πρόθεση να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να ζήσει»
Πάντως, αν και ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στην ανακοίνωση - «βόμβα» που ανάρτησαν την Τετάρτη στο Instagram για την παραίτησή τους δήλωναν πως επιθυμούν να μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Αμερικής, ο φίλος της Μέγκαν Μαρκλ δήλωσε πως η δούκισσα του Σάσεξ «δεν έχει καμία πρόθεση να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να ζήσει».

Κλείσιμο
Η Μέγκαν Μαρκλ από την περασμένη Πέμπτη βρίσκεται στο νησί Βανκούβερ του Καναδά, όπου είχε αφήσει τον γιο της με την νταντά του, όταν επέστρεψε μαζί με τον Χάρι στο Λονδίνο, ύστερα από έξι εβδομάδες άδειας από τα επίσημα καθήκοντά τους. Ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να ταξιδέψει στον Καναδά την ερχόμενη εβδομάδα για να συναντήσει την σύζυγο και τον γιο του αλλά κανείς δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει στη Βρετανία. Στο νησί Βανκούβερ το λαμπερό ζευγάρι διαμένει σε πολυτελή έπαυλη αξίας 10 εκατ. λιρών, στην οποία έχει τοποθετηθεί υψηλός φράκτης για να διασφαλίζεται η ιδιωτική ζωή του ζευγαριού. Ο ιδιοκτήτης της έπαυλης παραμένει, προς το παρόν, άγνωστος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης