My Style Rocks: Οι καλύτερες στιγμές, οι πιο φαρμακερές ατάκες και οι χειρότεροι βαθμοί της πρεμιέρας

My Style Rocks: Οι καλύτερες στιγμές, οι πιο φαρμακερές ατάκες και οι χειρότεροι βαθμοί της πρεμιέρας

Όλα όσα έγιναν στη σημερινή πρεμιέρα του reality μόδας που επέστρεψε για τρίτη σεζόν στον ΣΚΑΪ

529
Το My Style Rocks επέστρεψε από σήμερα ανανεωμένο και η Κατερίνα Στικούδη που πήρε τη θέση της παρουσιάστριας, έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο στο πλατό του παιχνιδιού μόδας. Λίγο μετά, υποδέχθηκε τα τρία μέλη της κριτικής επιτροπής, Στέλιο Κουδουνάρη, Έλενα Χριστοπούλου και Λάκη Γαβαλά, ζητώντας την επιείκειά τους με τα κορίτσια που διαγωνίζονται φέτος.

My Style Rocks | Η εντυπωσιακή είσοδος της Κατερίνα Στικούδη | 13/01/2020



My Style Rocks | Η είσοδος της κριτικής επιτροπής | 13/01/2020


H πρώτη εμφάνιση της εγγονής του Άκη Τσοχατζόπουλου
Η Κιάρα Μαρκέζη - πατέρας της είναι ο Αλέξανδρος Τσοχατζόπουλος, γιος του Άκη- στην πρώτη της εμφάνιση στο My Style Rocks πήρε 2 από τον Λάκη Γαβαλά και 1 από τον Στέλιο Κουδουνάρη και την Έλενα Χριστοπούλου.
Κλείσιμο
Η Κιάρα Μαρκέζη στην πρεμιέρα του My Style Rocks



Στέλιος Κουδουνάρης: «Δεν σέβεσαι το παλτό σου»
H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που στα 18 της συμμετείχε στα καλλιστεία «Playmate» σχεδόν εξόργισε τον Στέλιο Κουδουνάρη. «Δεν είμαι προβληματισμένος, είμαι εκνευρισμένος γιατί βλέπω ότι δεν σέβεσαι το παλτό σου. Εγώ δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να πετάει το παλτό του στο πάτωμα έτσι, μόνο κάλτσες πολύ αργά το πρωί μετά από ένα ξενύχτι, υποθέτω...» της σχολίασε μεταξύ άλλων.
Εκνευρίστηκε ο Στέλιος Κουδουνάρης με την Ευρυδίκη στην πρεμιέρα του My Style Rocks


Η πρώτη εμφάνιση της Μαρίας Καζαριάν ως Κιμ Καρντάσιαν δεν άρεσε
Η αδερφή της νικήτριας του GNTM, Ειρήνης Καζαριάν, συγκέντρωσε βαθμολογία 2,2 από τις υπόλοιπες κοπέλες, ενώ δεν άρεσε ούτε στους κριτές. Ο Λάκης Γαβαλάς της έβαλε 2, ο Στέλιος Κουδουνάρης 1, ενώ η Έλενα Χριστοπούλου της είπε πως «θα ήθελα να έχω 0 σήμερα στη βαθμολογία γιατί αυτό δεν είναι εικόνα! Σου βάζω 1 επειδή δεν υπάρχει 0».

Η πρώτη εμφάνιση της Μαρίας Καζαριάν στο My Style Rocks


Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν μπορείς να πας βαμμένη σαν καρακαλτάκα!»

Η διαγωνιζόμενη από τον Βόλο, Αμίνα Χακίμ, στη σημερινή πρεμιέρα του My Style Rocks, εξήγησε για την επιλογή της εμφάνισής της :«Πάω για brunch. Είμαι μάνατζερ σε πρακτορείο μοντέλων και πάω να συναντήσω την Άννα Γουίντουρ, την διευθύντρια της αμερικανικής Vogue».

Ο Λάκης Γαβαλάς της είπε ότι εγκρίνει την τσάντα της, αλλά θα της αφαιρούσε τα σκουλαρίκια και της έδωσε 3. Ενώ η Έλενα Χριστοπούλου διαφώνησε με το μακιγιάζ της: «Δεν μπορείς να πας βαμμένη σαν καρακαλτάκα» και της έβαλε 2. Τέλος, ο Στέλιος Κουδουνάρης της εξήγησε ότι είναι λάθος επιλογή όλο το look της, καλωσορίζοντάς την επίσης με 2.

Η πρώτη εμφάνιση της Αμίνα Χακίμ στο My Style Rocks
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης