Σάλμα Χάγιεκ: Αποκαλύπτει ποια την «έσωσε» όταν ο «μεγάλος πισινός» της έσκισε το φόρεμά της για τα Όσκαρ!

Σάλμα Χάγιεκ: Αποκαλύπτει ποια την «έσωσε» όταν ο «μεγάλος πισινός» της έσκισε το φόρεμά της για τα Όσκαρ!

To «ατύχημα» συνέβη την παραμονή της μεγάλης βραδιάς το 2003

SALMANEWW
Η Σάλμα Χάγιεκ αποκάλυψε την Τετάρτη ότι χρωστάει χάρη στη συνάδελφό της, τη γοητευτική Ρενέ Ζελβέγκερ, επειδή την «έσωσε» όταν ο «μεγάλος πισινός της» έσκισε την τουαλέτα που σχεδίαζε να φορέσει στην απονομή των Βραβείων Όσκαρ, το 2003.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η 53χρονη ηθοποιός μίλησε για το περιστατικό την περασμένη Τετάρτη, στο National Board of Review Awards Gala που πραγματοποιήθηκε στο Μανχάταν.

Ως γνωστόν, την βραδιά των βραβείων Όσκαρ όλα τα φλας των φωτογράφων είναι στραμμένα στα εντυπωσιακά ενδύματα που επιλέγουν να φορέσουν οι σταρ, γεγονός που εξηγεί ίσως γιατί το συγκεκριμένο «ατύχημα» με την γκαρνταρόμπα της Χάγιεκ έχει χαραχτεί τόσο ανεξίτηλα στη μνήμη της.

«Τη βραδιά πριν την απονομή ο μεγάλος πισινός μου έκανε τις ραφές στην τουαλέτα μου για τα Όσκαρ να "εκραγούν" και έτσι έμεινα χωρίς φόρεμα. Τελικά [η Ρενέ] μου έδωσε ένα από τα δικά της φορέματα που, δόξα τω Θεώ, ήταν αρκετά φαρδύ εδώ [δείχνει τα οπίσθιά της] και αρκετά ελαστικό εδώ [δείχνει το στήθος της]. Αυτό ήταν το φόρεμα μου φόρεσα εκείνη τη βραδιά», είπε η πληθωρική σταρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2003 τόσο η Χάγιεκ όσο καιη Ζελβέγκερ ήταν υποψήφιες για το βραβείο του Α' Γυναικείου Ρόλου στην απονομή των Οσκαρ, η πρώτη για την εκπληκτική ερμηνεία της στο «Φρίντα» και η δεύτερη για τη συμμετοχή της στο «Σικάγο». Τελικά, η Νικόλ Κίντμαν επισκίασε και τις δύο σταρ εκείνη τη χρονιά, κερδίζοντας το πολυπόθητο αγαλματάκι για τον ρόλο της στις «'Ωρες».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη Σάλμα Χάγιεκ στα Όσκαρ του 2003 με το... δανεικό φόρεμα Carolina Herrera

Salma Hayek presenting the Foreign Language Film Oscar to "Nowhere in Africa": 2003 Oscars
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης