Ο Θανάσης Βισκαδουράκης δεν θέλει να μιλάει άλλο για τον «τσακωμό» του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης δεν θέλει να μιλάει άλλο για τον «τσακωμό» του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Όχι, δεν τα έχουμε βρει σήμερα. Και να τα βρούμε, δεν θα ξεχαστούν» είπε ο ηθοποιός

67575
Στην κάμερα του “Μεσημέρι YES” και τον δημοσιογράφο Στάθη Πουρουτίδη μίλησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης με αφορμή την παιδική παράσταση «Ήμουν παιδί το ’21 με τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη» στο θέατρο Ακροπόλ, όπου πρωαταγωνιστεί.

«Ευτυχώς το GNTM περνάει το μήνυμα να μην γίνονται όλα τα γυναικεία κορμιά μες στο τατουάζ» σχολίασε μεταξύ άλλων, σημειώνοντας ότι «η τηλεόραση είναι ένα σόου. Πρέπει να πουλήσουμε».
Επιπλέον, θυμήθηκε ότι «Όταν το 2006 ήμουν από τους πρώτους ηθοποιούς που έγιναν παρουσιαστής, θεωρούνταν αμαρτία! Μου κόστισε στο θέατρο! Γι' αυτό γύρισα στο θέατρο και μου… κόστισε στην τηλεόραση. Στη ζωή κάτι δίνεις κάτι παίρνεις».

Όσο για την πολυσυζητημένη "πρώην φιλία" του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, απέφυγε να πει περισσότερα: «Έλα μωρέ. Είναι παλιό θέμα.... Έπαιξε. Το λάθος μου ήταν… Τι το συζητάμε; Άστο, ας μην το συζητάμε. Δεν έχει λόγο όλο αυτό. Η αλήθεια είναι πως οι άντρες τσακώνονται. Αυτό είναι το ωραίο στη σημερινή εποχή. Να τσακώνεσαι». Και κατέληξε: «Όχι, δεν τα έχουμε βρει σήμερα. Και να τα βρούμε, δεν θα ξεχαστούν. Ο άντρας έτσι είναι. Έχουμε χάσει την ουσία της ζωής. Η ζωή έχει και το αλάτι και το πιπέρι και την πάπρικα».

Θανάσης Βισκαδουράκης: "Όχι, δεν τα έχουμε βρει σήμερα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης