Η πρωτοχρονιάτικη θεατρική έξοδος του Κύπριου Προέδρου, Νίκου Αναστασιάδη, στην «Παριζιάνα»

Η πρωτοχρονιάτικη θεατρική έξοδος του Κύπριου Προέδρου, Νίκου Αναστασιάδη, στην «Παριζιάνα»

Ήμουν κι εγώ εκεί, στην πίσω σειρά από το προεδρικό ζεύγος της Κύπρου και την πρόεδρο του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη που τους συνόδευε

DSCF7384
Δεν ξέρω με τι διάθεση ήρθε, αλλά έφυγε κατενθουσιασμένος. Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, που βρίσκεται στην Αθήνα, επέλεξε μαζί με τη σύζυγό του Άντρη και την καλή τους φίλη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη να παρακολουθήσουν την πρώτη παράσταση της νέας χρονιάς, στο θέατρο «Broadway», όπου παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία -και γενναιόδωρη παραγωγή- το θεατρικό remake της θρυλικής «Παριζιάνας» που έχει ερμηνεύσει στη μεγάλη οθόνη η Ρένα Βλαχοπούλου.
DSCF7223
Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με την Άντρη Αναστασιάδη και ο Νίκος Αναστασιάδης με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου
DSCF7239

Ο λόγος που το προεδρικό ζεύγος της Κύπρου βρέθηκε χθες βράδυ στο θέατρο της οδού Αγίου Μελετίου είναι το γεγονός ότι συνδέονται στενά με τον παραγωγό της παράστασης και διευθυντή ορχήστρας Μαυρίκιο Μαυρικίου. «Ο Νίκος Αναστασιάδης είναι νονός του και δεν υπήρχε περίπτωση να μην παρακολουθήσει την παράσταση, εφ' όσον ήταν στην Αθήνα» εξηγεί πρόσωπο από την παραγωγή. «Του το είχε υποσχεθεί εδώ και καιρό. Και μάλιστα είχε προσκαλέσει και άλλους γνωστούς Έλληνες πολιτικούς να τον συνοδεύσουν, αλλά τελικά δεν μπόρεσαν το συγκεκριμένο βράδυ».
Ο Νίκος και η Άντρη Αναστασιάδη έφτασαν λίγο πριν τις 19.00 στην είσοδο του θεάτρου, όπου τους υποδέχθηκε προσωπικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Ο Κύπριος Πρόεδρος αγόρασε ο ίδιος τα εισιτήρια από το ταμείο του θεάτρου, για το καλό της χρονιάς, απολογούμενος ωστόσο ευγενικά στον κόσμο που περίμενε στην ουρά, καθώς του παραχώρησαν προτεραιότητα. Το προεδρικό ζεύγος της Κύπρου παρακολούθησε την παράσταση από την πρώτη σειρά της κατάμεστης πλατείας έχοντας ανάμεσά τους τη Μαριάννα. Β. Βαρδινογιάννη.




DSCF7384
DSCF7347
DSCF7360
Κλείσιμο

Ενθουσιασμένοι, ξεκαρδισμένοι στα γέλια από τις απανωτές ατάκες του έργου, χειροκρότησαν ρυθμικά μαζί με όλο το κοινό τα αγαπημένα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα που ακούγονται ζωντανά στην παράσταση από τον Κώστα Μαρτάκη και τη Λένα Αλκαίου, επιβραβεύοντας με τα καλύτερα σχόλια τον Αντώνη Λουδάρο που έχει την όλη ευθύνη της παράστασης, αλλά και την Μπέσσυ Μάλφα που αναμετρήθηκε επάξια με τον ρόλο της μοδίστρας Πελαγίας και βγήκε νικήτρια, καθώς και τους υπόλοιπους ηθοποιούς του θιάσου: Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Πέτρο Ξεκούκη, Τόνυ Δημητρίου, Ελευθερία Ρήγου, Ευτυχία Φαναριώτη, Γιάννη Κρητικό. Η Έρρικα Μπρόγιερ δεν μπόρεσε να εμφανιστεί στη χθεσινοβραδινή παράσταση, καθώς ένα πρόβλημα υγείας την κράτησε μακριά.
DSCF7244
Ο δημοσιογράφος του protothema.gr, Μιχάλης Ροδόπουλος με τη Γωγώ Αυγερινοπούλου

Στο αποθεωτικό φινάλε της βραδιάς, ανάμεσα στα δυνατά χειροκροτήματα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, όρθιος από το πόντιουμ, ευχαρίστησε θερμά τον νονό του Νίκο Αναστασιάδη και τη σύζυγό του που ήταν εκεί, ενώ απευθυνόμενος στη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, τη «γυναίκα σύμβολο της προσφοράς για την Ελλάδα», δήλωσε ότι «θέλουμε διακαώς να κάνουμε και μία παράσταση της "Παριζιάνας" για την ΕΛΠΙΔΑ, μέσα από την καρδιά μας».



O N. Αναστασιάδης στο Θέατρο Μπρόντγουεη (Παριζιάνα)

Φωτογραφίες-Βίντεο: Σωτήρης Κυπραίος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης