Η Δέσποινα Βανδή κάνει τον απολογισμό της για το 2019 - «Δεν πήρα ανάσα»

Η Δέσποινα Βανδή κάνει τον απολογισμό της για το 2019 - «Δεν πήρα ανάσα»

«Μια χρονιά άλλαξα χρόνο στο σπίτι και δεν δούλευα και έγινε κουρέλι. Μαγείρευα, έπλενα...», ανέφερε με χαμόγελο η τραγουδίστρια

vandi
Καλεσμένη στο πρωτοχρονιάτικο σόου του Open βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Δέσποινα Βανδή, η οποία, μεταξύ άλλων, έκανε και τον απολογισμό της για τη χρονιά που τελείωσε. 

«Ήταν μια πολύ, πολύ γεμάτη χρονιά. Είχαμε πολλές εμφανίσεις με τον Αντώνη Ρέμο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ήταν παράλληλα το My Greece, ήταν παράλληλα οι πρόβες για το Άλσος, στο τέλος ήταν και οι πρόβες για το X-Factor και οι εγγραφές για το X Factor. Ήταν όλα μαζί. Πραγματικά δεν πήρα ανάσα το 2019. Ώρες ώρες αισθάνομαι ότι είμαι σε ένα τρένο που τρέχει και εγώ πηδάω από το ένα βαγόνι στο άλλο με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Δεν έχω πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο. Δεν βλέπω πολύ συχνά τους φίλους μου, εντάξει, κάποια πράγματα τα στερείσαι όταν αποφασίζεις να ασχοληθείς», ανέφερε η δημοφιλής τραγουδίστρια σχετικά με την προηγούμενη χρονιά. 

Όσο για το αν «αναγκάζεται» να αλλάζει χρόνο στα νυχτερινά κέντρα που τραγουδάει η ίδια ανέφερε: «Αναγκάστηκα, ή μάλλον έτυχε, μια χρονιά να κάτσω και δεν μου άρεσε καθόλου στο σπίτι. Χρόνια ήμουν πάντα σε κάποιο μαγαζί και άλλαζα χρόνο με κόσμο. Μια χρονιά ήθελα και εγω να δω πώς είναι να είσαι στο σπίτι. Κουρέλι έγινα! Μαγείρευα, έπλενα… Όλοι πέρασαν τέλεια και εγώ είπα πως, παιδιά, αν είναι να ξανακάτσω, θα με καλέσετε εσείς».

Τέλος όσο για το αν η ίδια νιώθει περισσότερο τραγουδίστρια, παρουσιάστρια ή ηθοποιός, η Δέσποινα Βανδή είπε πως είναι «γυναίκα, εργαζόμενη, μάνα, όπως είναι όλες και τα κάνουμε όλα. Γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι γυναίκα. Πάντα ήταν. Τώρα που πρωταγωνιστούμε και εμείς σε διάφορα επαγγέλματα είναι πολύ δύσκολο αυτό να συνδυάζεται. Θεωρώ ότι και εγώ, όπως όλες οι γυναίκες που εργάζονται και έχουν παιδιά, αντιμετωπίζουμε τις ίδιες δυσκολίες. Αλλά λίγο περισσότερο μ' αρέσει να είμαι τραγουδίστρια». 

Δέσποινα Βανδή: "Aισθάνομαι πως είμαι σε ένα τρένο και πηδάω από βαγόνι σε βαγόνι με ταχύτητα"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης