Η Σάρον Στόουν έφαγε «πόρτα» από εφαρμογή γνωριμιών

Η Σάρον Στόουν έφαγε «πόρτα» από εφαρμογή γνωριμιών

Η διάσημη ηθοποιός έκανε εγγραφή στην εφαρμογή Bumble, ωστόσο μόλις πήγε να αναζητήσει γνωριμία, είδε ότι ο λογαριασμός της απενεργοποιήθηκε – Το αντιμετώπισε με χιούμορ, αλλά και με παράπονο 

21862765
Ένα ραντεβού με τη Σάρον Στόουν θα ήταν για χιλιάδες ανθρώπους ως η τέλεια φαντασίωση. Κι όμως, όταν η ίδια αποφάσισε να αναζητήσει γνωριμία ως κοινή θνητή, μέσω της εφαρμογής Bumble, την «πέταξαν» έξω, γιατί ο λογαριασμός της καταγγέλθηκε ως ψεύτικος.

Κι όσο κι αν η ιστορία ακούγεται απίστευτη, την έγραψε η ίδια η Σάρον Στόουν στο προφίλ της στο twitter.

Όπως έγραψε, η ίδια άνοιξε λογαριασμό στην εφαρμογή. Όμως, όταν προσπάθησε να ξαναμπεί για να κλείσει ραντεβού, διαπίστωσε ότι ο λογαριασμός της ήταν απενεργοποιημένος.

«Πήγα στο @bumble για να δω τα ραντεβού (sic) και έκλεισαν τον λογαριασμό μου», έγραψε η Στόουν, που είναι και μέλος της MENSA. «Μερικοί χρήστες ανέφεραν ότι δεν μπορεί να είμαι εγώ!».


Μάλιστα, με το γνωστό της χιούμορ, η Σάρον Στόνουν αστειεύτηκε λέγοντας ότι η εφαρμογή κάνει διακρίσεις σε βάρος των διάσημων ηθοποιών. «Γειά σου @bumble, με έχεις αποκλείσει. Μην με κλείσετε έξω από την κυψέλη», έγραψε. 

Κλείσιμο


Πάντως δεν υπήρξε καμία αναφορά για ποιον λόγο η Στόουν δεν εγγράφηκε στην αποκλειστική για διάσημους εφαρμογή ραντεβού, την Raya και επέλεξε μία εφαρμογή για… κοινούς θνητούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης