Παναγιώτης Στάθης: Ο έρωτας με τη γυναίκα μου ήταν κεραυνοβόλος

Παναγιώτης Στάθης: Ο έρωτας με τη γυναίκα μου ήταν κεραυνοβόλος

«Κατάλαβα αμέσως ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου. Γνωριστήκαμε στα Κύθηρα, στο μαγαζί των γονιών της», είπε ο δημοσιογράφος

Panagiotis_Stathis
Για την προσωπική και οικογενειακή του ζωή μίλησε ο Παναγιώτης Στάθης. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύζυγό του λέγοντας πως ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος:

«Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί από το 2006. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, κατάλαβα αμέσως ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου. Γνωριστήκαμε στα Κύθηρα, στο μαγαζί των γονιών της, κι εγώ είμαι από τα Κύθηρα, την είδα και είπα “αυτή είναι”. Παντρευτήκαμε δύο φορές, πρώτα με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αθηνών και μετά κάναμε και θρησκευτικό».

Όσο για την κόρη του, αποκάλυψε: «Η κόρη μου είναι 10 ετών. Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία, με τις εντάσεις που έχει η προεφηβεία. Εγώ είμαι 48 ετών».

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στο σπίτι του, ο Παναγιώτης Στάθης μίλησε στη δημοσιογράφο και για το ατύχημα που είχε: «Έχω τρακάρει για να προλάβω να πάω να κάνω ζωντανό. Δεν είδα το κόκκινο, πέρασα κάθετα την Αλεξάνδρας και τράκαρα, με αποτέλεσμα να σπάσω το πόδι μου».

O Παναγιώτης Στάθης μιλάει για τη γυναίκα της ζωής του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης