Το ιδιαίτερο γιορτινό μήνυμα του Κέβιν Σπέισι ως Φρανκ Άντεργουντ προκαλεί αντιδράσεις

Το ιδιαίτερο γιορτινό μήνυμα του Κέβιν Σπέισι ως Φρανκ Άντεργουντ προκαλεί αντιδράσεις

Το βίντεο έχει τίτλο «KTWK» από το «Kill Them with Kindness»

kevin
Ο Κέβιν Σπέισι θέλησε και φέτος να ευχηθεί στο κοινό του για τα Χριστούγεννα με ένα... ιδιαίτερο βίντεο που ετοίμασε και ανέβασε στο κανάλι του στο You Tube. Το βίντεο με τίτλο «KTWK» από το «Kill Them with Kindness», δείχνει τον ηθοποιό να στέκεται δίπλα στο τζάκι, ως Φρανκ Αντεργουντ, από τη διάσημη σειρά «House of Cards». Μάλιστα κάποια λόγια του ξεσήκωσαν αντιδράσεις στα social media καθώς κάποιοι χρήστες του διαδικτύου τα συνέδεσαν με τον θάνατο του μασέρ που τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική παρενόχληση. 


Μιλώντας απευθείας στην κάμερα ο Σπέισι λέει: «Δεν πιστεύατε πως θα έχανα την ευκαιρία να σας ευχηθώ καλά Χριστούγεννα, έτσι δεν είναι; Είχα μία αρκετά καλή χρονιά και είμαι ευτυχής που είμαι και πάλι καλά στην υγεία μου. Εκανα κάποιες αλλαγές στην ζωή μου και θα ήθελα να σας προτείνω να κάνετε και εσεις το ίδιο. Καθώς μπαίνουμε στο 2020, θα ήθελα να δω περισσότερη καλοσύνη στον κόσμο» και συνεχίζει λέγοντας.


«Α..ξέρω τι σκέφτεστε. Ειναι σοβαρός; Μέχρι θανάτου είμαι σοβαρός. Και δεν είναι τόσο δύσκολο, πιστέψτε με. Την επόμενη φορά κάποιος κάνει κάτι που δεν σας αρέσει, μπορείτε αν θέλετε να του επιτεθείτε. Μπορείτε όμως να συγκρατηθείτε και να κάνετε το απρόβλεπτο. Να τον «σκοτώσετε» με την καλοσύνη σας».

Η παραπάνω πρόταση είναι αυτή που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ο μασέρ που τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση, πέθανε κάτω από ύποπτες συνθήκες, τον Σεπτέμβριο.

Να υπενθυμίσουμε πως τον Οκτώβριο, ανακοινώθηκε από την εισαγγελία του Λος Αντζελες, πως απέρριψε τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση,εις βάρος του ηθοποιού, καθώς ο άνθρωπος που τον κατηγορούσε πέθανε.


Δείτε το βίντεο και παρακάτω κάποιες από τις αντιδράσεις: 


Κλείσιμο
KTWK


antidraseiw2
antidraseiwq1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης