Η Άννα Βίσση γιόρτασε ανατρεπτικά τα γενέθλιά της

Η Άννα Βίσση γιόρτασε ανατρεπτικά τα γενέθλιά της

Η «απόλυτη»- και πιο απενοχοποιημένη- ελληνίδα σταρ έσβησε τρεις τούρτες, φίλησε στο στόμα τον Νίκο Καρβέλα και έπαιξε το viral βίντεο από το «Παρά Πέντε»: «Η Βίσση πόσο είναι;... 84!»

anna_vissi
Τα γενέθλια της on stage γιόρτασε η Άννα Βίσση το βράδυ της Παρασκευής στην πρεμιέρα της, στο “Hotel Ερμού”. Με μαύρα γυαλιά έκανε είσοδο, ερμηνεύοντας βέβαια το «Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου», ενώ οι μουσικοί της ορχήστρας της της παρουσίασαν τρεις τούρτες για να σβήσει.
«Πρεμιέρα σήμερα, γενέθλια σήμερα! Να με χαίρεστε!» είπε η Άννα Βίσση, απευθυνόμενη προς το κονό, ενώ λίγο μετά σχολίασε: «Μα πόσα κεριά βάλατε;... Όλα μαζί είναι κάπου 8ο και κάτι. Μα, τι θέμα κι αυτό με την ηλικία;... Μέχρι και σίριαλ έχω γίνει!». Και κάπου εκεί, η γιγαντοοθόνη στο "Hotel Ερμού" πρόβαλε το γνωστό βίντεο από το «Παρά Πέντε», όπου μια γιαγιά ρωτάει με εμμονή τη Ζουμπουλία (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου): «Η Βίσση πόσο είναι;...». Και στο τέλος, όταν παρακούει 84, λέει θριαμβευτικά: «Ε, δε στο έχω πει ότι είναι πιο μεγάλη από μένα!».

Η Βίσση πόσο είναι ???




Γέλια, χειροκροτήματα, πυροτεχνήματα, ευχές, και ανάμεσα στο κοινό, μπροστά στο stage, o ο Νίκος Καρβέλας. Η Άννα Βίσση ξεκαρδισμένη στα γέλια έσκυψε να τον φιλήσει με νόημα, όταν όλοι της τραγουδούσαν «...μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά».


Anna Vissi 💫 Γενέθλια & Πρεμιέρα 20/12/19 *Hotel Ermou
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης